Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Για το αεροδρομίου της Ρόδου: «πρόκειται για 'παραχώρηση και όχι για ιδιωτικοποίηση'».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Η αξιοποίηση του αεροδρομίου της Ρόδου, τα υδατοδρόμια και μια σειρά από θέματα τοπικής σημασίας, κυριάρχησαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του υφυπουργού Μεταφορών, Δομών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος προέβη σε εκτενή αναφορά για τις εξελίξεις σχετικά με την αξιοποίηση του αεροδρομίου της Ρόδου επανέλαβε ότι πρόκειται για 'παραχώρηση και όχι για ιδιωτικοποίηση'.
Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε ακόμη για τις κινητές μονάδες ΚΤΕΟ που προγραμματίζει το υπουργείο να δημιουργήσει στα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων οι οποίες θα μπορέσουν να λειτουργήσουν μέχρι το 2015 στο πλαίσιο των θεσμικών αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση.
Εκτενής συζήτηση έγινε σχετικά με την δημιουργία υδατοδρομίων που θεωρούνται πολύ καλή πρόταση για την ανάπτυξη στα μικρά νησιά αλλά και την διευκόλυνση της συγκοινωνίας. 'Δυστυχώς, όπως τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, οι δήμαρχοι δεν έχουν επιδείξει ενδιαφέρον με συνέπεια να μην προχωράει τίποτε, ενώ το υπουργείο είναι έτοιμο και μπορεί να προχωρήσει τις διαδικασίες'.
Ο κ. Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στους αρμόδιους υπουργούς όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν είτε αφορούν το υπουργείο του, είτε άλλα συναρμόδια υπουργεία.

Η Πρόεδρος – Νατάσα Βενετοκλή
Ο γραμματέας – Ανδρέας Μαρίνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/