Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ

Ρόδος 21/03/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ
Σήμερα το πρωί βρέθηκα μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη η οποία όμως δεν με έπιασε εξ απήνης. Η μέχρι πρότινος Γραμματέας της Οργάνωσης, που ευλαβικά σαν στρατιώτης υπηρετώ από την ίδρυση της, εδώ και τόσα χρόνια αλλά και από την τιμητική θέση της Προέδρου, η κα Μαρία Κούρτη, εξέδωσε μια αν μη τι άλλο θλιβερή για να μην πω καθοδηγούμενη ανακοίνωση. Πως αλλιώς εξάλλου θα μπορούσα να χαρακτηρίσω μια τέτοιου υβριστικού και χωρίς στοιχειοθέτηση περιεχομένου ανακοίνωση, η οποία βγαίνει στην δημοσιότητα μία ημέρα πριν τις εκλογές της οργάνωσης μας...

Με πομπώδη λόγο, που με την πρώτη ανάγνωση, αντιλαμβάνεται πολύ εύκολα ο καθένας τα κίνητρα της, δεν ενδιαφέρει καθόλου την υπογράφουσα  η ουσία των πραγμάτων παρά μόνο η δημιουργία ''θορύβου'' εις βάρος μου. Και βρήκε τον τρόπο. Την άνευ προηγουμένου κατασυκοφάντηση μου.
Φαίνεται ότι δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί το έργο, τον 12χρονο αγώνα και την καταλυτική συμβολή της οργάνωσης για την ίδρυση και λειτουργία  του Ξενώνα και του Συμβουλευτικού κέντρου γυναικών θυμάτων βίας στη Ρόδο.
Δεν την ενόχλησε η ομολογημένη λογοκρισία της συμμετοχής μας και η απαξίωση μας.
Θεωρούσαμε αυτονόητο ότι η Γ Γραμματέας της οργάνωσης, προσβεβλημένη όπως οι υπόλοιπες, θα ακολουθούσε την αποχώρηση μας. Αλλά δυστυχώς επέλεξε να παραμείνει για ανεξήγητο ακόμα για εμάς λόγο.
Η καταπολέμηση της βίας για εμάς είναι αυτοσκοπός. Οι δύο μου αιρετές ιδιότητες μου δίνουν τη δυνατότητα να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την καταπολέμηση της.
Η κοινωνία γνωρίζει τον καθένα από μας. Η θητεία μου στον εθελοντισμό διαρκεί περίπου τρεις δεκαετίες. Ξέρετε καλά πως  έχω δώσει ψυχή και σώμα για την ανάδειξη του συλλογικού έργου που πραγματοποιούμε στις Γυναίκες Χωρίς Σύνορα. Γνωρίζετε καλά πως ο μόνος μου στόχος είναι η διαρκής  προσφορά στην κοινωνία και ειδικότερα στις γυναίκες και παιδιά θύματα βίας.
Για όλα αυτά νιώθω υπερήφανη. Νιώθω και θέλω να προσφέρω ακόμη πολλά.
Είναι καλοδεχούμενος όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί απέναντί μου με επιχειρήματα. Δέχομαι κριτική. Δεν δέχομαι όμως υποκινούμενα προσωπικά  πλήγματα  για τη δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων.
Σε τι οφείλεται άραγε η ετεροχρονισμένη αντίδραση της στον τύπο, ενάμισι μήνα μετά...



Χαρούλα Γιασιράνη

Πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης
Γυναίκες Χωρίς Σύνορα,


Δημοτική Σύμβουλος Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/