Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΛΛΗΚΑ-ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, πέραν από την αθέτηση της δέσμευσης του, αποδέχεται η Τουρκία να αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Σημασία έχει να πείθεις τους φίλους σου για τα συμφέροντα της χώρας σου και όχι να σε πείθουν «με το πιστόλι στον κρόταφο»

Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαφωνία μας, με την παθητική στάση που ακολουθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση του, απέναντι στις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας με την καθημερινή παραβίαση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, από το πλοίο Μπαρμπαρός. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, πέραν από την αθέτηση της δέσμευσης του, στην πράξη, αποδέχεται ενώ οι συνομιλίες είναι εν εξελίξει, η Τουρκία να λειτουργεί εκβιαστικά και αμφισβητώντας τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Με τέτοιες νοοτροπίες καλού παιδιού, με τέτοια παθητική στάση, η Κυβέρνηση Αναστασιάδη μπορεί να παίρνει τα εύσημα από ξένες πρωτεύουσες και ξένα κέντρα αποφάσεων που ενδιαφέρονται να κλείσουν το Κυπριακό. Να είναι όμως βέβαιος ο Πρόεδρος ότι δημιουργεί ο ίδιος τις προϋποθέσεις για μια λύση η οποία θα είναι καταστροφική για τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Αναμένουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να υπερασπιστεί διεκδικητικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Αναμένουμε από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, όχι να πανηγυρίζει για τις συναντήσεις του με την κ. Μέρκελ και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, και γιατί γίνονται αναφορές στα έγγραφα και τις αποφάσεις τους στα γνωστά και αναφαίρετα Κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου. Θα δικαιολογείτο να πανηγύριζε αν καταδίκαζαν την Τουρκική εισβολή και κατοχή και αν απαιτούσε να γίνουν κυρώσεις κατά της Τουρκίας, η οποία κατέχει Ευρωπαϊκά εδάφη.

Ως Συμμαχία Πολιτών θεωρούμε ζημιογόνα την όλη δημοσιοσχετίστική προσέγγιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος παρουσιάζει τα έγγραφα του ΕΛΚ και τη συμμετοχή του στην οικογένεια του ΕΛΚ ως σημαντική για την Κύπρο. Υπενθυμίζουμε ότι μετά από την πολυδιαφημισμένη φιέστα του ΕΛΚ στην Κύπρο, πρωτοστάτησε η κ. Μέρκελ στο κούρεμα των καταθέσεων των Κυπρίων πολιτών. Και την καταστροφή του οικονομικού μοντέλου της Κύπρου.

Επαναλαμβάνουμε. Σημασία δεν έχει να έχεις φίλους. Σημασία έχει να πείθεις τους φίλους σου για τα συμφέροντα της χώρας σου και όχι να σε πείθουν «με το πιστόλι στον κρόταφο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/