Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΣΤΟ 12Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ

Με σειρά παρατηρήσεων και αναφορών πραγματοποίησε παρέμβαση στο 12ο συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) που πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών ο τ. Υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.
Ο π. Βουλευτής  Δωδ/νήσου με αφορμή την παρουσίαση των αποτελεσμάτων έρευνας της εταιρείας McKinsey  με θέμα « Τουριστικός στρατηγικός σχεδιασμός 2021» αναφέρθηκε στην έλλειψη μελέτης που να δείχνει τρόπο οικονομικού διεξόδου στα ξενοδοχεία της χώρας που δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικά λόγω της οικονομικής τους κατάστασης, στην έλλειψη ειδικού χωροταξικού σχεδιασμού που θα έπρεπε να αποτελεί πυξίδα για τον τρόπο ανάπτυξης του Ελληνικού τουρισμού και στην ανάγκη να υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της χώρας.
Ειδικότερα ο κ Νικητιάδης αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ για να γίνει η συγκεκριμένη μελέτη , συμφώνησε για τις προβλέψεις της έρευνας  μέχρι το 2021, συμφώνως με τις οποίες, οι αφίξεις στη χώρα μπορούν να πλησιάσουν τα 22 εκατομμύρια ετησίως.
Ο κ Νικητιάδης αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη της ύπαρξης ενός νομοθετικού πλαισίου  ικανού να κάνει τους ξένους επενδυτές να αισθανθούν ασφαλείς και κάλεσε τον συντονιστή της συζήτησης, γνωστό δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου μαζί με άλλους συναδέλφους του να ασκήσουν κριτική και να πιέσουν, έτσι ώστε η χώρα να αποκτήσει τέτοιου είδους νόμους. Το Συνέδριο παρακολούθησε πολύ μεγάλος αριθμός εκπροσώπων φορέων από τη ολόκληρη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/