Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Νίκος Ανδρουλάκης: Οι ιδέες μας δεν χρεοκόπησαν. Είναι χρήσιμες για την Ελλάδα και την Ευρώπη

«Δεν χρεοκόπησαν οι ιδέες μας. Οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας είναι χρήσιμες και για την
Ελλάδα και για την Ευρώπη. Είναι οι ιδέες που θα συμβάλλουν για να δημιουργηθεί ένα κράτος των πολλών κι όχι των λίγων». 

Τα λόγια αυτά χρησιμοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του στον Βόλο θέλοντας να αναδείξει τη χρησιμότητα της ανασύστασης της Δημοκρατικής Παράταξης. 
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, μιλώντας στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μαγνησία, αναφέρθηκε στην ανάγκη να δημιουργηθεί ένα κράτος με αξιοκρατία. 
«Είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω βαθύτατα ότι εάν ο Ελληνισμός οργανωθεί η χώρα μας έχει λαμπρό μέλλον. Αρκεί να φτιάξουμε ένα κοινωνικό κράτος με κανονικούς θεσμούς που θα αφορά όλους τους πολίτες κι όχι τους λίγους». 
Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται απλά για την εκλογή αρχηγού ενός μικρού κόμματος. «Είναι μια εθνική προσπάθεια για να ανασυσταθεί η παράταξη, για το μέλλον των επόμενων γενεών. Πρέπει να αμφισβητήσουμε όλα τα οικονομικά συμφέροντα, τις πολιτικές φατρίες, τις συντεχνίες που μας χρεοκόπησαν. Εάν τους αμφισβητήσουμε ο λαός θα καταλάβει ότι είμαστε το όπλο στα χέρια του για να ξαναφτιάξει τη ζωή του με αξιοπρέπεια. Πρέπει να εκπλήξουμε το λαό και μαζί να αμφισβητήσουμε όσους καταδίκασαν την Ελλάδα σ’ αυτήν την κατάσταση. Οφείλουμε να προσφέρουμε ένα σχέδιο που δεν διχάζει την κοινωνία αλλά την ενώνει σε μια κοινή προσπάθεια». 
Νέα οικονομική πολιτική 
Επιμένοντας στη δεύτερη ευκαιρία αξιοπρέπειας που πρέπει να δοθεί σε όσους χτυπήθηκαν από την κρίση ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι μέχρι το 2022 η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών θα έχει εξαντληθεί. «Δεν αντέχει η κοινωνία το σημερινό σύστημα εισφορών και φορολογίας. Είναι αδιαφανής η διαδικασία μεταφοράς εθνικού πλούτου μέσω των funds που δεν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη στην Ελλάδα, αλλά για να κερδοσκοπούν. Δεν μπορεί κανείς να μιλά για ανάπτυξη όταν έχουν εφαρμοστεί εξοντωτικοί φόροι και εισφορές. 
Εμείς οφείλουμε να προσφέρουμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, προγραμματικά, δείχνοντας έναν άλλο δρόμο για να βαδίσει η χώρα μας τα επόμενα χρόνια». 

Νίκος Ανδρουλάκης - Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Μέλος S&D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/