Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση της ΔΕΑΣ για το αποτέλεσμα των εκλογών του Ε.Κ.Ρ.

Δελτίο Τύπου

Η Δημοκρατική Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία, ευχαριστεί τους αντιπροσώπους που στήριξαν το ψηφοδέλτιό της στις αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.
Ο συσχετισμός που αποτυπώθηκε στις εκλογές είναι αρνητικός για την εργατική τάξη της περιοχής, γιατί οι δυνάμεις που πλειοψηφούν ταυτίζονται στρατηγικά με την πολιτική που ισοπεδώνει της κατακτήσεις της εργατικής τάξης, την καταδικάζει στην εξαθλίωση για να εξασφαλιστεί η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων και η έξοδός τους από την κρίση. Πολιτική μάλιστα που και από την ίδια την πλειοψηφία, τα ίδια τα ντοκουμέντα του συνεδρίου του ΕΚΡ, παρουσιάζεται ως μονόδρομος.
Τεράστιες είναι οι ευθύνες που έχουν αυτές οι δυνάμεις για την απογοήτευση των εργαζομένων, την αποστράτευσή τους από το κίνημα και τα Σωματεία, κάτι που ανάγλυφα αποτυπώνεται στη μεγάλη μείωση των ψηφισάντων σε όλα τα Σωματεία της δύναμης του ΕΚΡ, συνολικά περίπου 1500 εργαζόμενοι από το 2012 ως σήμερα.
Το ταξικό κίνημα, ανεξάρτητα από το συσχετισμό δύναμης στα όργανα, πάντα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των αγώνων και αποτέλεσε αποκούμπι των εργαζομένων.
Το ΠΑΜΕ θα διαθέσει τις δυνάμεις του και τους εκλεγμένους του στο ΕΚΡ και πολύ περισσότερο τους εργαζόμενους που συσπειρώνει σε όλους τους κλάδους, στην υπόθεση της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, της μαζικής συμμετοχής νέων μαζών εργαζομένων και ιδιαίτερα της νεολαίας στα συνδικάτα, στην οργάνωση της πάλης για να μην περάσουν τα μέτρα, η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.
Για το ΠΑΜΕ το αποτέλεσμα δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, ο συγκεκριμένος συσχετισμός έχει διαμορφωθεί καιρό πριν. Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωσή του έπαιξαν οι αμαρτωλές εκλογές στο Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων το Μάρτη του 2015.
Όσους βιάζονται να πανηγυρίσουν για αυτό το αποτέλεσμα, θα τους διαψεύσει γρήγορα η ίδια η ζωή.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα Σωματεία της περιοχής να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για τις εξελίξεις, για απεργία μέσα στο Γενάρη για το ασφαλιστικό.
Δημοκρατική Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΕΑΣ)
Η παράταξη που στηρίζει το ΠΑΜΕ στο ΕΚΡ.

Ρόδος 14 Δεκέμβρη 2015 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/