Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους του ΡΟΔΑ

Δελτίο Τύπου

Οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ, έχουν κερδίσει δικαστικά την ακύρωση των περικοπών των μισθών τους και δικαιούνται να τα πληρωθούν αναδρομικά.
Η Δημοτική Αρχή και η Διοίκηση της «ΡΟΔΑ» αρνούνται να καταβάλλουν τα οφειλόμενα, παρά και τις προτάσεις των εργαζομένων ακόμα και για τμηματική καταβολή, επιστρατεύοντας και τη γνωστή απειλή ότι αν οι εργαζόμενοι διεκδικήσουν οι επιχείρηση θα κλείσει. Έχει μάλιστα επανειλημμένα δηλώσει την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση, για την οποία εκφράζει και βεβαιότητα ότι θα την κερδίσει. Τέτοια μανία δηλαδή να επιβληθούν οι μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Συγκοινωνία δεν είναι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, που χρόνια τώρα όπως και σε άλλες υπηρεσίες και επιχειρήσεις του Δήμου, στέκεται όρθια με το φιλότιμο και την αυτοθυσία των εργαζομένων.
Την ευθύνη για το αν θα κλείσει ή θα μείνει ανοιχτή, αν θα έχει σκοπό το κέρδος ή την εξυπηρέτηση του Ροδίτικου λαού, τη φέρουν όσοι όλα αυτά τα χρόνια διοικούν και το Δήμο και τη ΡΟΔΑ, γνήσιοι εκφραστές της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ιδιωτικοποιήσεων, της παράδοσης των φιλέτων στο μεγάλο κεφάλαιο.
Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους του ΡΟΔΑ και ζητά να εξοφληθούν εδώ και τώρα τα οφειλόμενα τους.
Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ

1 Δεκέμβρη 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/