Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΜΕ για την κινητοποίηση των σερβιτόρων στο ξενοδοχείο Doreta

Δελτίο Τύπου
Η Γραμματεία Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Ρόδου του ΠΑΜΕ, χαιρετίζει την κινητοποίηση των σερβιτόρων στο ξενοδοχείο Doreta που ζητούν να εξοφληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα πολλών μηνών που τους οφείλονται όπως και των εργαζομένων άλλων τμημάτων του ξενοδοχείου που κινητοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Η περίπτωση του Ντορέτα, φέρνει στην επιφάνεια αυτό που καθημερινά αποδεικνύεται στην πράξη μέσα στους χώρους δουλειάς ότι τα κέρδη των μεγαλοξενοδόχων προϋποθέτουν εξαθλιωμένους ξενοδοχοϋπαλλήλους. Η εικόνα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου είναι μια μικρογραφία του τι σημαίνει για τους εργαζόμενους το τουριστικό θαύμα, και οι θεαματικές αυξήσεις με τις οποίες μας βομβαρδίζουν καθημερινά τα ΜΜΕ.
Οι εργαζόμενοι και σε αυτό αλλά και στα άλλα ξενοδοχεία του νησιού έχουν χορτάσει όλα αυτά τα χρόνια κοροϊδία  και υποσχέσεις από την εργοδοσία, αγωνιώντας πως θα βγάλουν το χειμώνα απλήρωτοι.
Χρειάζεται να βγάλουν συμπεράσματα από την ίδια τους την πείρα για την ανάγκη μόνιμης μορφής οργάνωσης μέσα στον τόπο δουλειάς, για την ανάγκη το κλαδικό Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων να μπει σε ταξική ρότα, να γίνει πραγματικό επιτελείο του αγώνα της εργατικής τάξης.
Το ΠΑΜΕ θα βρεθεί δίπλα σε όποια προσπάθεια οργάνωσης της πάλης των συναδέλφων.
Οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα ξενοδοχεία του νησιού πρέπει να απαιτήσουν τώρα όσο τα ξενοδοχεία είναι ακόμη ανοιχτά τα δεδουλευμένα τους.
3 Οκτώβρη 2014

Γραμματεία Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Ρόδου του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/