Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Η Τομεακή Οργάνωση Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ τίμησε τη φετινή επέτειο της 28ης Οκτώβρη

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Δελτίο Τύπου

Η Τομεακή Οργάνωση Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ τίμησε τη φετινή επέτειο της 28ης Οκτώβρη, ημέρα τιμής και μνήμης για όσους πάλεψαν ενάντια στη ναζιστική κατοχή και τους ντόπιους συνεργάτες τους, τους εκατοντάδες χιλιάδες λαού και πατριώτες, τους αγωνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, που έγραψαν λαμπρές σελίδες με τον αγώνα ενάντια στους κατακτητές με εκδήλωση στο Ακταίον τη Δευτέρα 27 Οκτώβρη, όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση» και προβλήθηκε ιστορικό βίντεο αφιέρωμα.
Στη φετινή τελετή που οργάνωσε η Περιφέρεια για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, εκδήλωση στην οποία δε συμμετείχε το ΚΚΕ, κλήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και κατέθεσε στεφάνι. Οι ιδεολογικοί απόγονοι δηλαδή των Γερμανών και Ιταλών φασιστών και των ντόπιων συνεργατών τους, κλήθηκαν επίσημα να τιμήσουν αυτούς που κατέσφαξαν οι ομοϊδεάτες τους, με τη βούλα της Περιφερειακής και της Δημοτικής Αρχής!
Επιβεβαιώνεται ότι ο φασισμός, που είναι γέννημα - θρέμμα αυτού του συστήματος, δε θεριεύει μόνος του αλλά έχει δεκανίκι του την ανοχή και τη στήριξη του πολιτικού συστήματος που όποτε θέλει τον περιορίζει και όποτε θέλει τον ξαμολάει.
Πολύ σοβαρά πρέπει να προβληματίσει το λαό ο «α λα καρτ αντιφασισμός» του ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταίο κρούσμα η ενέργεια του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γάκη ο οποίος εξέδωσε Δελτίο Τύπου με τίτλο «έσπασε το αυγό του φιδιού στη Ρόδο», με το οποίο χαρακτήρισε πράξη αντίστασης το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ανέβηκε στο βάθρο των επισήμων.
Θυμίζουμε όμως ότι στις πρόσφατες τοπικές εκλογές όπου στη διακομματική επιτροπή αποφασίστηκε να διευκολυνθεί με χώρο προπαγάνδισης ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής στο όνομα της νομιμότητας, κανείς εκτός από το ΚΚΕ, συμπεριλαμβανομένων και των παρατάξεων που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ σε δήμο και Περιφέρεια, δεν έβγαλε τσιμουδιά. Το ίδιο όταν ο Χρυσαυγίτης σύμβουλος έβγαλε διάγγελμα – οχετό μέσα στο Περιφερειακο Συμβούλιο, όλες οι άλλες παρατάξεις πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, της παράταξης που στηρίζει το ΚΚΕ, έπαθαν…αφωνία.
Πρόσφατη είναι επίσης η απόφαση της Περιφερειακής Αρχής Αττικής στη Διοίκηση της οποίας βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ να παραχωρήσει γραφεία στην παράταξη της Χρυσής Αυγής. Επόμενα τα όσα ισχυρίζεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε τα έχει ακυρώσει ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ στην πράξη.
Την δύναμη να απομονώσει και να συντρίψει το φασισμό έχει μόνο ο οργανωμένος λαός, το έχει αποδείξει η ιστορία και γι αυτό Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και τα μαντρόσκυλά τους επιχειρούν να την ξαναγράψουν.
Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ
29 Οκτώβρη 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/