Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν ΚΚΕ και ΚΝΕ, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΑΚΤΑΙΟΝ» η εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η Τομεακή Επιτροπή Ν. Δωδ/σου του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Ρόδου της ΚΝΕ, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.


Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση», του Ρατζανί Πάλμε Ντατ, από το μέλος της Τ.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ Κουντούρη Θεανώ. Όπως ανέφερε στην ομιλία της:
«Το βιβλίο αυτό παρόλο που έχει γραφτεί 80 χρόνια πριν , το 1934, η επικαιρότητα ακόμα και σήμερα, της κωδικοποίησης  των όρων ανόδου του φασισμού, που ανέπτυξε ο Ρατζανί Πάλμε Ντατ για την περίοδο από την 3η προς την 4η δεκαετία του 20ού αιώνα, το καθιστά σημαντικό όπλο για κάθε εργαζόμενο, άνεργο και νέο της εργατικής τάξης , που δεν συμβιβάζεται με το σημερινό  σύστημα της αδικίας και της εκμετάλλευσης.  Αποτελεί ένα βιβλίο – εργαλείο για την συνέχιση της πάλης μας στις σημερινές συνθήκες , δίνοντας πλούσια συμπεράσματα, αναδεικνύοντας ότι η πάλη ενάντια στο φασισμό δεν μπορεί να είναι ξεκομμένη από την πάλη ενάντια στο σύστημα που τον γεννά, τον καπιταλισμό.»
 Ακολούθησε προβολή βίντεο της ΚΝΕ για την 28η Οκτωβρίου, που ανέδειξε τον ηρωικό αγώνα του λαού μας απέναντι στο φασισμό τη δεκαετία του ’40.

Ρόδος 30/10/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/