Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ κ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ 19-6-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ρόδου και του Υπουργείου Πολιτισμού και άλλων φορέων καθώς και στην αναβάθμιση του τουρισμού στη Ρόδο αναφέρεται με επιστολή του προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού και π. βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης , που δεσμεύεται προσωπικώς να σταθεί δίπλα σε κάθε προσπάθεια για τα παραπάνω θέματα. Την επιστολή απέστειλε ο κ. Νικητιάδης με αφορμή τη δίωρη συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον κ. Χατζηδιάκο την προηγούμενη Παρασκευή στη Ρόδο. Ειδικότερα, η επιστολή του κ. Νικητιάδη έχει ως εξής :
 « Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, αγαπητέ μου φίλε Φώτη,
           μετά την μακρά συνάντηση που είχαμε την περασμένη εβδομάδα, επίτρεψέ μου και εγγράφως να εκφράσω ξανά τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σου και να σημειώσω ορισμένα από τα θέματα που συζητήσαμε με την έννοια της προσωπικής μου δέσμευσης να βοηθήσω με όσες δυνάμεις διαθέτω για την υλοποίησή τους.
Καταρχήν, Χαιρετίζω την πρόθεσή σου να προχωρήσεις με γρήγορους ρυθμούς στην επικαιροποίηση, υπογραφή και έναρξη υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης για την Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Όπως σε διαβεβαίωσα, είχα ειδική συνάντηση για το θέμα αυτό με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, την κα Μενδώνη, η οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα με ιδιαιτέρως θετικό τρόπο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες έτσι ώστε να αναλάβει ο Δήμος το τόσο σημαντικό αυτό  έργο, που στην κυριολεξία επηρεάζει καθοριστικώς την οικονομία ολόκληρου του νησιού. Στόχος μας πρέπει να είναι επί 365 μέρες ζωντανή και λειτουργούσα η Μεσαιωνική Πόλη. Για το καλό του νησιού και όλων των Ροδιτών.
Περαιτέρω με βρίσκει απολύτως σύμφωνο η απόφασή σου να αναβαθμίσεις τον ΟΠΡΟΤΟΥΡ και να εκσυγχρονίσεις τον τρόπο λειτουργίας του προκειμένου αυτός να αποτελέσει ουσιαστικό όχημα για την αύξηση όχι μόνο των αφίξεων , αλλά και την αύξηση του αριθμού των οικονομικά υψηλότερων εισοδημάτων αυτών που επισκέπτονται τη Ρόδο  .
Αγαπητέ μου Φώτη,         είμαι βέβαιος ότι με την επιμονή και υπομονή που σε διακρίνει, αλλά και την αποφασιστικότητα που έχεις, θα καταφέρεις να φέρεις ξανά πολύ ψηλά την άλλοτε ναυαρχίδα του Ελληνικού Τουρισμού. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, πιστεύω ότι έθεσε τάξη σε ζητήματα που έπρεπε να αντιμετωπιστούν. Εσύ παραλαμβάνοντας την σκυτάλη, είμαι σίγουρος ότι θα επιδιώξεις να ανεβάσεις τη Ρόδο εκεί που της αξίζει. Σε κάθε προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση, επαναλαμβάνω ότι θα είμαι δίπλα σου με όλες τις δυνάμεις μου απ’ όποια θέση κι αν βρίσκομαι. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/