Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΠΑΜΕ: Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Καμιά αναμονή.


Συνάδελφοι εργαζόμενοι στα Ξενοδοχεία,

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Καμιά αναμονή. Οι εκλογές τελειώσανε, τα προβλήματα όμως παραμένουν και οξύνονται.

Ο δρόμος της οργάνωσης της πάλης ξενοδοχείο το ξενοδοχείο, συνάδελφο το συνάδελφο είναι μονόδρομος για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους. Το αποτέλεσμα των εκλογών δίνει στους μεγαλοξενοδόχους φτερά για να συνεχίσουν την επίθεσή τους με μεγαλύτερη λύσσα.

Κανείς δεν πρόκειται να μας λύσει τα οξυμένα προβλήματα του κλάδου, την απλήρωτη δουλειά, την ανεργία, την ενοικιαζόμενη και μαύρη εργασία, να μας καταργήσει τα χαράτσια να λύσει τα μεγάλα προβλήματα στην Υγεία αν δεν παλέψουμε εμείς οι ίδιοι πρώτα απ’ όλα στο χώρο δουλειάς μας.

Η πείρα και στην περιοχή μας έχει αποδείξει ότι όταν οι κινητοποιήσεις οργανώνονται από τα κάτω, γίνονται υπόθεση των ίδιων των εργαζομένων, έχουν επιτυχία. Θυμηθείτε τα παραδείγματα ξενοδοχείων της περιοχής μας που οι εργαζόμενοι οργάνωσαν τον αγώνα τους και πέτυχαν με την αποφασιστικότητά τους έστω και προσωρινές νίκες (Mira Mare, Filerimos, Sheraton, Cosmopolitan, Doreta).

Μην τσιμπάς στην αυταπάτη της αναμονής, ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου και η κατάσταση θα εξομαλυνθεί, ότι η ζωή των εργαζομένων θα βελτιωθεί.

Μεγαλοξενοδόχοι, βιομήχανοι, εφοπλιστές και στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη έχουν βάλει πλώρη να φτάσουν την τιμή της εργατικής στον πάτο, τώρα σε περίοδο κρίσης για να μας φορτώσουν την όποια χασούρα τους και αύριο σε περίοδο ανάπτυξης για να ανταγωνίζονται πάνω στις πλάτες μας τους μεγαλοεπιχειρηματίες άλλων χωρών.

Τίποτα άλλο πέρα από την οργανωμένη ταξική πάλη δεν μπορεί να ανατρέψει αυτό το σχεδιασμό. Γι αυτό ο λαός, οι εργαζόμενοι πρέπει να δείξουν το μπόι τους.

Στις 27 Ιούνη δίνουμε μαζικά απάντηση στην υποταγή, στη μοιρολατρία, σπάμε την τρομοκρατία. Με όπλα μας την ταξική ενότητα και αλληλεγγύη προχωράμε αποφασιστικά απαιτώντας Συλλογική Σύμβαση χωρίς μειώσεις μισθών και δικαιωμάτων.

Απαιτούμε:

  Να εξοφληθούν ΤΩΡΑ όλα τα δεδουλευμένα
  Επίδομα ανεργίας και θεώρηση των βιβλιαρίων όλων των ανέργων συναδέλφων μας χωρίς όρους και προϋποθέσεις
  Απαγόρευση της διακοπής νερού, ρεύματος, τηλεφώνου για όσο διαρκεί η κρίση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/