Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ: Φτηνά τεχνάσματα από τον κ. Στάθη Κουσουρνά


 Ρόδος, 13 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα φτηνά τεχνάσματα που έχουν εγκαινιαστεί από τον κ. Στάθη Κουσουρνά σε σχέση με την διαχείριση του μεγαλυτέρου έργου που από ίδιους πόρους έχει δημοπρατηθεί από τον Δήμο Ρόδου, συνεχίζονται με την απολύτως πρωτότυπη ιδέα της έναρξης αλληλογραφίας με τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό και μάλιστα σε χρόνο μεταγενέστερο της ολοκλήρωσης της διαδικασίας !

Σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αλλά κυρίως να μεταφέρει το επίκεντρο της συζήτησης μακριά από αυτά που διαδραματίστηκαν κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου από την παράταξη μας αποκαλύφθηκαν όλα τα κενά στην διαδικασία που ακολουθήθηκε και τα οποία σύμφωνα με την προσφιλή του πρακτική παρέμειναν αναπάντητα, κατέφυγε στην εγκαινίαση διαδικασίας όμοια της οποίας δεν θα συναντήσει κανείς σε διεθνείς διαγωνισμούς ανάθεσης έργων.

Η διαφάνεια δεν υπηρετείται και δεν προστατεύεται με πολιτικού τύπου ετεροχρονισμένες κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά με σεβασμό στην λειτουργία των θεσμικών οργάνων, σε κανόνες υπαρκτούς και με πράξεις, αποφάσεις και πρωτοβουλίες που εκδηλώνονται ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ και ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Η πρωτοφανούς εμπνεύσεως “αντίδραση” του κ. Κουσουρνά, που κινείται στα όρια της αστειότητας, δικαιώνει πλήρως την δική μας αντίδραση που έγινε στον ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, στον ΣΩΣΤΟ ΤΟΠΟ, με τον ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ και με ισχυρή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/