Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η κυβέρνηση της αριστεράς, έκοψε το εφάπαξ των ξενοδοχοϋπαλλήλων (!)

Η κυβέρνηση που «αφιλοκερδώς», μοίραζε απατηλές υποσχέσεις και ουτοπικές δεσμεύσεις, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό, εκμεταλλευόμενη την ανάγκη του για ελπίδα, συνεχίζει χωρίς καμία λογική, το «θεάρεστο» έργο της. Μέσα σε μία νύχτα, στο βωμό διατήρησής της στην εξουσία, αποφασίζει την αφαίρεση του δικαιώματος στους ξενοδοχοϋπαλλήλους, να λαμβάνουν το εφάπαξ εικοσαετίας.

Η κυβέρνηση των απατηλών υποσχέσεων και του λαϊκισμού, με υπουργική της απόφαση, που φέρει ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου 2016 και αρ. πρωτ. Φ.30202/34383/Δ. 15/606, καταργεί το εφάπαξ εικοσαετίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων για όλους όσοι κατέθεσαν ή σκέπτονταν να καταθέσουν σχετικό αίτημα μετά την 13η Μαΐου 2016 και το χορηγεί (…όποτε και εάν) ψαλιδισμένο σε όλους τους προηγούμενους, που περιμένουν χρόνια να το λάβουν (!)

Το έγγραφο με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου 2016, αρ. πρωτ. Φ.30202/34383/Δ. 15/606 και θέμα «Σχετικά με τη χορήγηση εφάπαξ παροχής στους ασφαλισμένους του ΤΑΞΥ πριν την συνταξιοδότησή τους, λόγω συμπλήρωσης 20ετούς ασφάλισης», υπογράφεται από τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και πλήττει βάναυσα τους εργαζόμενους στο ξενοδοχειακό κλάδο.

Πρόκειται για την καθολική και ολοκληρωτική κατάργηση μίας δυνατότητας, που αφορά σε χρήματα των εργαζομένων και των εργοδοτών, αφού προκύπτει – όπως άλλωστε καταγγέλλουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι – από τις εισφορές των ιδίων και των εργοδοτών τους. Παρόλα αυτά, οι κύριοι της κυβέρνησης, προκειμένου να αυξήσουν τα κρατικά τους έσοδα, δε διστάζουν να βάλουν χέρι, μετά τα ταμειακά διαθέσιμα και στα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων.

Αυτή είναι η κυβέρνηση των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων, των φτωχών. Αυτή είναι η κυβέρνηση, που ευαγγελίστηκε την ελπίδα.

Αυτή είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Δρ Στέφανος Δράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/