Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη του «Πλοίου της Ειρήνης»: υποκριτική η στάση και η προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών των ιμπεριαλιστικών κρατών…

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της επίσκεψης του «Πλοίου της Ειρήνης» στη Σαντορίνη με μία ομάδα 9 επιζώντων από το μεγαλύτερο έγκλημα μαζικής εξόντωσης άμαχου πληθυσμού, που προκάλεσαν οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές πριν από 71 χρόνια στη Χιροσίμα-Ναγκασάκι, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Βαγγέλης Σιγάλας καταγγέλλει την υποκριτική τους στάση και την προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών των ιμπεριαλιστικών κρατών σ’ αυτό το έγκλημα.

Δελτίο τύπου 

ΑΠΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ......... ΣΕ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ........ ΝΤΡΟΠΗ!

Σεβόμαστε απολύτως τα άτομα που έζησαν την φρίκη της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι και που επισκέφθηκαν το νησί μας με το πλοίο της Ειρήνης.

Να σταματήσουν άμεσα αυτά τα πυρηνικά εγκλήματα και βεβαίως άμεσα να καταργηθούν όλα τα πυρηνικά όπλα και να σταματήσουν οι πόλεμοι.

Αν όμως, δεν αποκαλύπτουμε ποιοί είναι πίσω από αυτά τα εγκλήματα και πίσω από αυτές τις πολιτικές , τότε λέμε τη μισή αλήθεια στο λαό και είναι ξεκάθαρο ότι τον εμπαίζουμε. Αυτοί δεν είναι άγνωστοι. Έχουν ονοματεπώνυμο . Και δεν είναι άλλοι από τους Αμερικάνους (ΗΠΑ ) , Ευρωπαική ΄Ενωση , ΝΑΤΟ. Επιβάλλεται ο λαός μας να ασκεί πίεση ώστε να απεμπλακεί η χώρα μας από αυτούς τους φιλοπόλεμους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς (ΗΠΑ -ΝΑΤΟ) . Ειδικότερα σήμερα που η Κυβέρνηση της 2ης φοράς "Αριστερά" , ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ , προσπαθεί να μας πείσει ότι το ΝΑΤΟ θα μας σώσει και γι’αυτό του άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες να μπαινοβγαίνει στο Αιγαίο.

Αυτό δεν το είχε καταφέρει καμία μέχρι σήμερα κυβέρνηση. Το κατάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ παίζοντας καθαρά αυτό το βρώμικο παιγνίδι που δεν μπόρεσαν να παίξουν οι άλλοι. Μετέτρεψαν το σύνθημα "ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ" σε " ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ".

Καλούμε το λαό μας αλλά και όλους αυτούς τους ανθρώπους που έζησαν την τραγωδία της πυρηνικής βόμβας, που ρίξανε στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι να παλαίψουμε για ένα ειρηνικό κόσμο χωρίς τους σφαγείς των λαών ,που είναι αυτοί οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί ΗΠΑ -ΝΑΤΟ -Ε.Ε.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

Περιφ/κός Σύμβουλος ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗΣ

Σαντορίνη 19/09/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/