Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Διεξήχθη η Πανελλαδική Οργανωτική Συνδιάσκεψη του ΔΗΚΚΙ για την σύγκληση του 6ο Συνεδρίου

ΔΗΚΚΙ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αθήνα, 20.07.2016
Κάνιγγος 12-10682 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.&Φαξ: 2105234289
Email:infodikki1@gmail.com
Ιστοσελίδα:www.dikki.org

Διεξήχθη η Πανελλαδική Οργανωτική Συνδιάσκεψη του ΔΗΚΚΙ για την σύγκληση του 6ο Συνεδρίου του που αποφασίσθηκε να πάρει χαρακτήρα ανοιχτού Συνεδρίου – Πρόσκλησης για την ενοποίηση του προοδευτικού – πατριωτικού χώρου. Εξελέγη νέο Πολιτικό Συμβούλιο και Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής.

Ανακοίνωση του προεδρείου(Γ. Καρούμπας, Χ. Φαρμάκης, Κ. Κάτσαρη)

Συνήλθε στις 18/7/2016 η 2ηΠανελλαδική Οργανωτική Συνδιάσκεψη του ΔΗΚΚΙ προκειμένου να συγκαλέσει με βάση το Καταστατικό του το 6ο Συνέδριό του (από το προηγούμενο Συνέδριό του που είχε διεξαχθεί στις 18 και 19/7ου/2013 έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια).

1.Η Συνδιάσκεψη αποτίμησε θετικά την συμμετοχή και την δράση του ΔΗΚΚΙ στην ΛΑΕ.

2. Η Συνδιάσκεψη συγκάλεσε το 6ο Συνέδριο εντός του επομένου εξαμήνου με φιλοδοξία να αποτελέσει ιδρυτικό Συνέδριο ενοποίησης όλου του προοδευτικού – πατριωτικού χώρου η ανάδειξη του οποίου θεωρεί ότι μπορεί να επιδράσει καταλυτικά για την αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού και της νέας κατοχής που καταδυναστεύει τον λαό. Για τον σκοπό αυτό ενέκρινε ως βάση προσυνεδριακής συζήτησης και απεύθυνσης σε κάθε ανυπότακτο πολίτη και συλλογικότητα του χώρου κείμενο -πρόταση«Διακήρυξης του προοδευτικού – πατριωτικού χώρου» και πρότεινε διαδικασία συγκρότησης Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) που θα οδηγήσει στο Συνέδριο.

3.Επανεξέλεξε και συμπλήρωσε τα Όργανα του ΔΗΚΚΙ:

Εξελέγη Κεντρική Επιτροπή με 70 τακτικά μέλη και σκοπό να διευρυνθεί και να λειτουργήσει ως Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και Πολιτικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους εξής: Αγραφιώτου Δ. Δανόπουλος Π. Δούλφης Ι. Ιωαννίδης Κ. Καλαϊτζής Ν. Καραμπάτσος Α. Καρούμπας Γ.Κατσαμάκη Σ. Κορμανός Ν. Κατσάρη Κ. Λαζάρου Α. Λιολιούσης Ι. Μαντάς Π. Μπούτρης Γ. Στέφος Ι. Σχίζας Ι. Τουμανίδης Π. Φαρμάκης Χ. και Φλαμιάτος Δ. (Γραμματέας συντονιστής του Π.Σ.)

Νέος Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής εξελέγη ο Γιώργος Μπούτρης (ο Π. Μαντάς ζήτησε να αντικατασταθεί λόγω αυξημένων καθηκόντων από τη θέση του στην Πολιτική Γραμματεία της ΛΑΕ).

Το ΔΗΚΚΙ ιδρύθηκε το 1995 ως πατριωτικό σοσιαλιστικό Κίνημα και από το 3ο Συνέδριό του το 2007 θέτει το θέμα της εξόδου από την ΕΥΡΩ και από την νέα δομή του ΝΑΤΟ που διχοτομεί το Αιγαίο ως προϋποθέσεις για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και την κατάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας. Το έχουν εμπιστευτεί οι πολίτες με εκλογή βουλευτών, ευρωβουλευτών περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων είτε ως αυτόνομο είτε με την σύμπραξή του με το ΚΚΕ και μετέπειτα τον ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο μετείχε ιδρυτικά και συμμετείχε στην Γραμματεία και τις επιτροπές του.

Λόγω της από το 2012 αλλαγής ιδεολογικο-πολιτικών αρχών του ΣΥΡΙΖΑ το ΔΗΚΚΙ αρνήθηκε την ομογενοποίησή του στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο του 2013.Τον Ιούλιο του 2015 με την υπογραφή του μνημονίου αποχώρησε και συμμετείχε στην ίδρυση της ΛΑΕ. Αγωνίζεται για ένα Παλλαϊκό Μέτωπο Απελευθέρωσης της πατρίδας και του λαού της.Τα νέα όργανα του ΔΗΚΚΙ εκτιμούν πως: «Μόνο αν σωθεί η πατρίδα, θα σωθούν οι πολίτες της»και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν άμεσα στον πολιτικό και οργανωτικό τους σχεδιασμό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/