Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Στη μάχη με το ΚΚΕ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Στη μάχη

Έχουν απομείνει δυο μέρες από την πρώτη Κυριακή των τοπικών εκλογών ενώ η μάχη θα συνεχιστεί και για την επόμενη Κυριακή των ευρωεκλογών. Η μάχη είναι ενιαία, όπως ενιαία πρέπει να είναι και η ψήφος και στις τρεις κάλπες. Δυναμώνουμε παντού το ΚΚΕ γι' αυτό και από την πρώτη Κυριακή ψηφίζουμε σε Δήμους και Περιφέρειες τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Ισχυροποιούμε τη δύναμη που δίνει τα πάντα για να σταθεί ο λαός όρθιος, να συγκροτήσει τη δικιά του πραγματική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στο κεφάλαιο, στα μονοπώλια, στην ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους, στις αντιλαϊκές διοικήσεις σε Δήμους και Περιφέρειες. Για να μπουν εμπόδια στα αντιλαϊκά μέτρα, στην αντιλαϊκή πολιτική, για να γίνουν βήματα στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, ισχυροποίησης της Λαϊκής Συμμαχίας, για να βγει στο προσκήνιο η διεκδίκηση των σύγχρονων εργατικών - λαϊκών αναγκών.
Τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, τους κομμουνιστές και τους συνεργαζόμενους μαζί τους, τους γνωρίζεις από τη σταθερότητα πολιτικών θέσεων και την ανιδιοτελή πρωτοπόρα μαζική δράση τους ενάντια στην καθολική αντιλαϊκή επίθεση για τη σωτηρία των μεγαλοεπιχειρηματιών και την έξοδο από την καπιταλιστική οικονομική κρίση προς όφελός τους. Ανεξάρτητα αν έχεις συμφωνήσει σε όλα μαζί τους, ξέρεις ότι ήταν ο κινητήριος μοχλός στην οργάνωση και ανάπτυξη των εργατικών, λαϊκών αγώνων και κινητοποιήσεων, ήταν οι μόνοι που προέβαλλαν σταθερά ότι την κρίση θα την πληρώσει είτε ο λαός είτε το κεφάλαιο, μέσος δρόμος δεν υπάρχει. Δεν σταμάτησαν ποτέ, και στην Τοπική Διοίκηση, και στη Βουλή, και στην Ευρωβουλή, να αποκαλύπτουν τα αντιλαϊκά μέτρα, προετοιμάζοντας το λαό να τα αντιμετωπίσει. Δεν σταμάτησαν να προτείνουν άμεσα μέτρα ανακούφισης των ανέργων, των εργαζομένων, των άλλων φτωχών λαϊκών στρωμάτων, με στόχους πάλης στο κίνημα, με προτάσεις νόμων στη Βουλή, με προτάσεις στους Δήμους και τις Περιφέρειες. Μέτρα που τα άλλα κόμματα ή οι παρατάξεις τους τα  απέρριπταν, ή ψήφιζαν για το θεαθήναι χωρίς να κάνουν τίποτα για την εφαρμογή τους, επειδή πρόκειται για μέτρα που συγκρούονται με τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών.
 Τώρα, μπορείς να δεις καλύτερα ότι αυτή είναι η ΕΕ και δεν αλλάζει υπέρ του λαού, όπως υποκριτικά προπαγανδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν υπάρχει πολιτική που να ενισχύει τα μονοπώλια και το λαό ταυτόχρονα.
Τώρα, ξέρεις από την πείρα σου πως το ΚΚΕ δε «θα τα γυρίσει», δε θα σου λέει «άλλα». Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος σταθερή, ενισχύει την πολιτική υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, συμβάλλει στον αγώνα για να ανοίξει ο δρόμος για την αποδέσμευση από την ΕΕ, τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με εργατική - λαϊκή εξουσία.

Ρόδος 16/05/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/