Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Τα μεγάλα λόγια και ο κάλπικος αντιφασισμός!

Την Παρασκευή 2 Μάη συνεδρίασε στο Δήμο Ρόδου η διακομματική επιτροπή για να ορίσει τους χώρους προβολής των συνδυασμών ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Κανείς από τους εκπροσώπους των άλλων συνδυασμών που σημειωτέον στηρίζονται από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ - ΑΝΕΛ πέρα από τη Λαϊκή Συσπείρωση δεν έβγαλε άχνα για το γεγονός ότι στο ίδιο τραπέζι καθόταν και ο εκπρόσωπος της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Περδικάρης κατήγγειλε το γεγονός και δήλωσε ότι αρνείται να συναινέσει σε οποιαδήποτε τεχνική διευκόλυνση και προβολή των ναζιστών δολοφόνων. Δέχτηκε μάλιστα  και  φραστική επίθεση από το Χρυσαυγίτη ο οποίος ανάμεσα σε άλλα είπε ότι το ΚΚΕ είναι ακραίο κόμμα και ότι τουλάχιστο η Χρυσή Αυγή αποδέχεται τον …κοινοβουλευτισμό!
Παρενέβη τότε ο ίδιος ο Δήμαρχος επικαλούμενος τη νομιμότητα και το γεγονός ότι ο συνδυασμός είναι ανακηρυγμένος από το πρωτοδικείο.
Έτσι οι φασίστες θα είναι ελεύθεροι με τη βούλα του κρατικού μηχανισμού και τις πλάτες όλων των άλλων συνδυασμών να χύσουν το ναζιστικό τους δηλητήριο σε όλη την προεκλογική περίοδο.
Αποδεικνύεται ότι παρόλο που πολλοί έσκισαν τα ιμάτιά τους το προηγούμενο διάστημα καταδικάζοντας υποτίθεται το φασισμό και καλώντας σε «αντιφασιστικά μέτωπα» κατάπιαν τώρα τη γλώσσα τους έχοντας το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νεολαίοι της περιοχής να καταδικάσουν την απαράδεκτη και επικίνδυνη στάση όλων των άλλων συνδυασμών και των κομμάτων που τους στηρίζουν, ενισχύοντας το ΚΚΕ και τα ψηφοδέλτια  που στηρίζει σε Δήμο Περιφέρεια και Ευρωβουλή καθώς είναι εγγύηση για την αντιμετώπιση μαζί με το λαό και του φασισμού και του συστήματος που τον γεννά.
ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/