Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Απάντηση Μηνά Λυριστή στον εντεταλμένο Πρωτογενούς Παραγωγής Νοτίου Αιγαίου

Απάντηση Μηνά Λυριστή στον εντεταλμένο Πρωτογενούς Παραγωγής Νοτίου Αιγαίου
Δημοσιεύω ατόφια την “απάντηση" προς την πρόσφατη ανάρτηση μου, που δημοσίευσε στα ΜΜΕ ο Εντεταλμένος Πρωτογενούς Τομέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Για να κρίνει ο κόσμος το επίπεδο και τις ιδέες αυτών που διοικούν.
Η απάντηση μου στο παρακάτω λογύδριο το οποίο θεωρώ -τουλάχιστον αγενές- είναι η εξής:
1) Υπήρξε εισήγηση εκ μέρους της παράταξης "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου" στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η οποία μάλιστα ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική.
2) Οι αναρτήσεις μου γίνονται για την ενημέρωση των πολιτών, ως προς την λειτουργία της Περιφερειακής Αρχής και όχι των "διαδικτυακών φίλων", όπως αλαζονικά αναφέρεται στον σύνδεσμο που επισυνάπτω.
3) Προτάσεις κατατίθενται από μεριάς μου και είναι δημοσιευμένες τόσο στα ΜΜΕ όσο και στην προσωπική μου ιστοσελίδα (www.lyristisminas.net), ωστόσο δεν λαμβάνονται υπόψιν γιατί δεν σας ενδιαφέρουν οι προτάσεις και ο γόνιμος διάλογος. Παραμένει αναπάντητο ερώτημα όμως, γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχει ασχοληθεί κανείς με όσα καταθέτω και δημοσιεύω.
4) Η κριτική μου αποκρυσταλλώνεται στα ερωτήματα που έθεσα με την ανάρτηση μου, και που (όπως είχα προβλέψει) δεν απαντήσατε. Τα παραθέτω εκ νέου αυτούσια:
Α) Ποια η συνδρομή ή η στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στους παραγωγούς και τις αυξήσεις τιμών που οργιάζουν το τελευταίο διάστημα;
Β) πως μπορούν οι παραγωγοί να συμπλεύσουν με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους, μέσω της χρήσης σύγχρονων τεχνολογιών;
Γ) εάν δίνονται και ποια είναι, κίνητρα σε νέους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, αντί να γίνονται ανειδίκευτοι εργάτες στην τουριστική βιομηχανία Ταϊλανδικής προέλευσης που προωθεί δυστυχώς η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
5) Όπως επίσης είχα προβλέψει, το μόνο που ενδιαφέρει τα μέλη της Περιφερειακής Αρχής είναι η επικοινωνιακή τους προβολή. Για αυτό και εκδόθηκε η (αγνώστου συγγραφέως-γνωστού υπογράφοντος) προσβλητική ανακοίνωση με τρόπο ειρωνικό και με τη χρήση τσιτάτων μιας άλλης εποχής, αντί να απαντηθούν τα ερωτήματα μου.
ΥΓ. Μην τρίβετε τα μάτια σας. Όπως τα διαβάζετε είναι. Ο Υπεύθυνος Πρωτογενούς Τομέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ειρωνεύεται ένα αμπελάκι στη Μύκονο.

Μηνάς Λυριστής
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
ΠΕ Μυκόνου
#έχεις_φωνή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/