Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Τον προσεχή Αύγουστο Διάγγελμα Τσίπρα από το Καστελόριζο για το τέλος του Μνημονίου

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Διάγγελμα Τσίπρα από το Καστελόριζο για το τέλος του Μνημονίου 

Παραπολιτικά 20 Feb 2018 

Συντάκτης: TheViewer Editor 

Σε προηγούμενο άρθρο στον ιστότοπό μας, αναφέραμε ότι ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει μεγάλη φιέστα από το Καστελόριζο, τον προσεχή Αύγουστο. 
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες ανέφεραν (10.02.2018), ότι στα σχέδιά του, είναι να μεταβεί στο ακριτικό στο Καστελόριζο, από όπου δηλαδή πριν από οχτώ χρόνια (κανονικά ήταν Παρασκευή 23 Απριλίου 2010) ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Γιώργος Παπανδρέου με φόντο το ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, ανακοίνωσε την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης βάζοντας τη χώρα στον μνημονιακό δρόμο των μέτρων λιτότητας. 
Δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν πάντως ότι θα στηθεί ολόκληρη…. φιέστα καθώς τον προσεχή Αύγουστο, ο πρωθυπουργός θα είναι έτοιμος να αναγγείλει την έξοδο της χώρας μας από το Μνημόνιο και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δεν αποκλείεται να προκηρύξει εκλογές -το φθινόπωρο! 
Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας αναμένεται τους επόμενους μήνες σε Ρόδο και Σύρο με αφορμή τα Περιφερειακά Συνέδρια που θα διοργανωθούν, όπου θα προβεί σε ανακοινώσεις και μέτρα στήριξης για τους νησιώτες. Μαζί του θα είναι σχεδόν το μισό…. υπουργικό συμβούλιο και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης. 

Τα Παραπολιτικά, έγραψαν σήμερα το ακόλουθο άρθρο: 
“Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίµου έχει πέσει η ιδέα να κάνει διάγγελµα προς τον ελληνικό λαό εκείνη την ηµέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το Καστελλόριζο! «Εκείνοι σας έβαλαν, εγώ σας έβγαλα» θα είναι το υποδηλούµενο µήνυµα. 
Το µόνο πρόβληµα είναι η συµπάθειά τους προς τον Γιώργο Παπανδρέου, που είχε επιλέξει το ακριτικό νησί για να ανακοινώσει την προσφυγή της χώρας µας στον διεθνή µηχανισµό στήριξης, δηλαδή το πρώτο Μνηµόνιο. 
Η εµφάνιση του Αλέξη Τσίπρα ως αντι-Παπανδρέου είναι, όσο να ’ναι, επιθετική κίνηση προς τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ στην πραγµατικότητα δεν έχουν τέτοιο στόχο. Αχτι έχουν τον Σαµαρά και τον Βενιζέλο, ως γνωστόν, και τίποτα δεν έχουν να χωρίσουν µε τον ΓΑΠ, που κρατάει, άλλωστε, τα αντιδεξιά µπόσικα στο Κίνηµα Αλλαγής. 
Παρ’ όλα αυτά, ο πειρασµός του Καστελλόριζου είναι µεγάλος για τον Αλέξη Τσίπρα, που επενδύει πολύ στους συµβολισµούς και στο συναίσθηµα. Εχει πάντως καιρό για να το σκεφτεί και να καταλήξει”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/