Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δημοκρατική Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΕΑΣ) Ανακοίνωση.


Το Δελτίο περιλαμβάνει βασικά σημεία της τοποθέτησης του Τάκη Πότσου στελέχους του ΠΑΜΕ και υποψήφιου με τη ΔΕΑΣ στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου που θα γίνουν την Κυριακή 9 Δεκέμβρη στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η παράταξη σήμερα Παρασκευή 7 Δεκέμβρη
Δημοκρατική Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΕΑΣ)
(Η παράταξη που στηρίζει το ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο)

Γενικές γραμμές της τοποθέτησης του Τάκη Πότσου στη Συνέντευξη Τύπου της ΔΕΑΣ.
Στην τοποθέτησή του ο Τάκης Πότσος τόνισε ότι τώρα την ευθύνη για το συσχετισμό που θα διαμορφωθεί στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου την έχουν οι αντιπρόσωποι. Κάλεσε τους αντιπροσώπους να σκεφτούν σοβαρά τι εργατικό κίνημα έχει ανάγκη η περιοχή σε συνάρτηση με την αντιλαϊκή λαίλαπα, τα απανωτά μέτρα. Το κριτήριο της ψήφου θα πρέπει να είναι η ανάδειξη μιας πλειοψηφίας στο Εργατικό Κέντρο που δε θα συμβιβάζεται, δε περιορίζεται σε επιστολές αλλά θα παρεμβαίνει δυναμικά με κατεύθυνση την οργάνωση μέσα στους τόπους δουλειάς, που θα είναι η ψυχή και ο καθοδηγητής και όχι ο ανοιχτός υπονομευτής των αγώνων της εργατικής τάξης της περιοχής.
Κατήγγειλε το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο εργατικό κίνημα που εκφράστηκε ανάγλυφα και στην περιοχή μας. Έδωσε συγκεκριμένα παραδείγματα όπως την επαφή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την απερχόμενη πλειοψηφία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου για ενιαίο ψηφοδέλτιο, που τελικά ναυάγησε γιατί δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά, όπως και το γεγονός ότι απευθύνθηκαν σε εκλεγμένους του ΠΑΜΕ προτείνοντας τους να κατέβουν στο ψηφοδέλτιό του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας τους μάλιστα ανοιχτά ότι στόχος τους είναι να «σπάσουν» το ΠΑΜΕ. Στόχος τους ΣΥΡΙΖΑ είναι να συρρικνώσει τον ταξικό πόλο μέσα στο εργατικό κίνημα ώστε να μπορέσει να το ενσωματώσει πιο εύκολα, να είναι σύμμαχος του σε μια ενδεχόμενη κυβέρνησή του το επόμενο διάστημα.
Κατήγγειλε τις μεδοδεύσεις της απερχόμενης πλειοψηφίας η οποία πριν καν κατατεθούν τα ψηφοδέλτια στην εφορευτική επιτροπή τα δημοσίευσε στα ΜΜΕ και αποκαλύφθηκε ότι τελικά υπήρχε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ο οποίος ούτε καν το γνώριζε και ο οποίος ζήτησε να αφαιρεθεί το όνομά του. Η μεθόδευση αυτή είναι ενδεικτική για το πως διαμορφώνει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός τις πλειοψηφίες στα όργανα του κινήματος και πρέπει να αποτελέσει πρόσθετο κριτήριο ψήφου για τους αντιπροσώπους.
Καλούμε το σύνολο των αντιπροσώπων του ΕΚΡ να συμπαραταχτούν με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, να ρίξουν την Κυριακή μαζικά το ψηφοδέλτιο της ΔΕΑΣ στην κάλπη
Ρόδος, 7/12/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/