Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Δρ. Στέφανος Δράκος: Χρόνια πολλά και δημιουργικά στην Ένωση Καλυμνίων Ρόδου

Στα γενέθλια του ενός (1) έτους της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου «Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας», παρέστη ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, όντας, πέραν των άλλων και ιδρυτικό μέλος της Ενώσεως.

Στη σεμνή εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την πρόεδρο της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου Μαρία Βάλλα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Α’ αντιπρόεδρο Βασίλη Μπόλκα, Β’ αντιπρόεδρο & υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Δέσποινα Νταίζη Καμπούρη, έφορο ταμείου & νομικό σύμβουλο Νικήτα Μπόλκα, γενική γραμματέα Χρυσάνθη Τηλιακού, ειδική γραμματέα Ειρήνη Ξενάκη και υπεύθυνη πολιτιστικού προγράμματος Νίκη Δεδεσάτου, ξεχώρισαν η αγάπη των παρευρισκομένων για τον τόπο τους, την Κάλυμνο, αλλά και η αποφασιστικότητά τους, για συνέχιση του έργου τους. 

Στα γενέθλια της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου, παρέστησαν – μεταξύ άλλων – και οι φίλοι: ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παροικιακών Συλλόγων Δωδεκανήσου Νίκος Κωνσταντινίδης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Κασίων Ρόδου Γιώργος Κουκιαϊνης, ο εκπρόσωπος των Ολυμπιτών Ρόδου Νίκος Παλαιός, η πρόεδρος της Αστυπάλαιας στη Ρόδο Μαίρη Γεωργιάδη, ο πρόεδρος των Συμιακών Ρόδου Σωτήρης Ζουρούδης, ο πρόεδρος των Τηλίων Ρόδου Νίκος Παπαεμμανουήλ, ο πρόεδρος της Κωακής Αδελφότητας Ρόδου Μιλτιάδης Κώτσος, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου, καθώς και ο αντιδήμαρχος Καλύμνου Ρήγας Μικέ, ο οποίος έκοψε και την τούρτα των γενεθλίων. 

Προσωπικά, εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και δημιουργικά, γεμάτα πράξεις και δράσεις, στην Ένωση Καλυμνίων Ρόδου και τους ανθρώπους της, για το καλό της Καλύμνου μας.

Δρ. Στέφανος Δράκος
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου
Δωδεκάνησα, 21 Απριλίου 2017
Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589 - 6943073256
Email: stefanos.drakos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/