Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Πρόσκληση σε εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά την Πέμπτη 27 Απρίλη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στο Σωματείο Διπλ/χων Ξεναγών Δωδ/σου με την Ομάδα Γυναικών Ρόδου της Ο.Γ.Ε και τη Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης σας καλούν σε Εκδήλωση για να τιμήσουμε την Εργατική Πρωτομαγιά την Πέμπτη 27 Απρίλη στις 19:00 στο ΄΄La TERRAZZA΄΄ – Αυστραλίας 21 (ΚΟΒΑ) . 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο, απαγγελία ποιημάτων, ομιλία, μουσική με αναφορά στην Εργατική Πρωτομαγιά και τον πόλεμο.

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, είναι κοινό μυστικό πια, ότι πυκνώνουν μέρα με τη μέρα τα σύννεφα του πολέμου παγκόσμια, ιδιαίτερα στη περιοχή μας και πιο συγκεκριμένα στο Αιγαίο. Τα νησιά μας βρίσκονται από αυτή την άποψη στο μάτι του κυκλώνα, είτε με την εμφάνιση ενός ΄΄θερμού΄΄ επεισοδίου ή ακόμα στο πιθανό ενδεχόμενο μιας γενικότερης ανάφλεξης.

Η χώρα μας μπροστά στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε για τη χάραξη των αιματοβαμμένων δρόμων του πετρελαίου, το μοίρασμα των οικοπέδων στην εξόρυξη με την σφραγίδα της κυβέρνησης έρχεται μέρα με τη μέρα πιο κοντά το ενδεχόμενο του πολέμου. Οι εργαζόμενοι στο νησί και όλα τα λαϊκά στρώματα δεν έχουν κανένα μα κανένα συμφέρον να ξαναματώσουν στο πόλεμο τους ,όπως καθημερινά ματώνουν στην ειρήνη τους.

Με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς τιμούμε σε αυτή την εκδήλωση τους νεκρούς της Παγκόσμιας Εργατικής Τάξης, τους επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές και αγωνίστριες στη χώρα μας, με στόχο να αντλήσουμε δύναμη από το παράδειγμα της θυσίας τους και να συμβάλουμε στο δυνάμωμα του αγώνα κατά των μέτρων και των ΄΄αντίμετρων΄΄ της κυβέρνησης .

Δυναμώνουμε την προοπτική για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, μέσα από τους καθημερινούς αγώνες με στόχο την διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών μας. Δίνουμε το καλύτερο παράδειγμα με τη συμμέτοχη μας στους αγώνες στη πάλη ενάντια στο φασισμό την προσφυγιά και τον πόλεμο.

Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση , πολέμους , προσφυγιά.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/