Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Β. Καλοπήτας: Να δώσουν εξηγήσεις τα golden boys της ΔΕΗ για το πάγωμα των προσλήψεων στα Δωδεκάνησα

Η προκλητική στάση της ΔΕΗ απέναντι στους Δωδεκανήσιους δεν έχει τέλος, αφού μετά από τον εμπαιγμό για το κριτήριο της εντοπιότητας που ουδέποτε ελήφθη υπόψη στην Προκήρυξης της ΔΕΗ Α.Ε. για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 169 θέσεων προσωπικού εκ των οποίων οι 33 στα Δωδεκάνησα με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πάγωσαν ως φαίνεται και οι προσλήψεις!
Σύμφωνα τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Παναγιώτη Εγγλέζο, οι «φωτογραφικές προσλήψεις» όπως τις χαρακτηρίζει, όχι μόνο «πάγωσαν» αλλά δεν υπάρχει και καμία επίσημη ενημέρωση από τη ΔΕΗ για το πότε θα καλυφθούν τα κενά με το βάρος να πέφτει στον ΑΗΣ Σορωνής και στον ΘΗΣ Κατταβιάς για τους οποίους προκηρύχθηκαν συνολικά 28 θέσεις εργασίας, όλες κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Μέχρι σήμερα, παρότι έχουν περάσει πέντε μήνες από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ουδείς γνωρίζει πότε και αν τελικά θα αναλάβουν καθήκοντα όσοι προτάχθηκαν στην Προκήρυξη της ΔΕΗ με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην καλύπτονται οι ανάγκες των νησιών αλλά και να εξουθενώνεται το υπάρχον προσωπικό από τον τεράστιο φόρτο εργασίας που έχει επωμιστεί.
Καλούμε το golden boy της ΔΕΗ, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της Γιώργο Στάσση, ο οποίος αμείβεται με 1.000 ευρώ ημερομίσθιο για τις υπηρεσίες του και ενίοτε μοιράζει 16 εκατ. ευρώ στον εαυτό του και σε άλλα golden boys της επιχείρησης, να δώσει επιτέλους ειλικρινείς εξηγήσεις στους τοπικούς φορείς, στους εργαζόμενους της ΔΕΗ και στους Δωδεκανήσιους για το τι συμβαίνει με τις περιβόητες προσλήψεις των 33 και πότε θα αναλάβουν καθήκοντα, αν αναλάβουν τελικώς, διότι υπάρχει η έντονη φημολογία ότι θα καλύψουν ανάγκες σε άλλες περιοχές της Ελλάδας αφήνοντας πάλι σε δεύτερη μοίρα τα νησιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/