Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Συλλυπητήριο Μήνυμα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Νοτίων Δωδεκανήσων για την απώλεια του Τιμόθεου Παρασκευά

Συλλυπητήριο Μήνυμα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων για την απώλεια του Τιμόθεου Παρασκευά
Το ΠΑΣΟΚ σήμερα πενθεί για την απώλεια του πρ. γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτίων Δωδεκανήσων, του συντρόφου μας Τιμόθεου Παρασκευά.
Από σήμερα το πρωί η κοινωνία της Ρόδου είναι φτωχότερη. Έχασε ένα εξέχον μέλος της που όλη η ζωή του ήταν αφιερωμένη στα κοινά, από όποια θέση τα υπηρέτησε με σθένος και αποφασιστικότητα. Ως επαγγελματίας αρχιτέκτονας κατάφερε να ξεχωρίσει, ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, ως αιρετός υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τη Ρόδο.
Ο βίος του Τιμόθεου Παρασκευά και οι αγώνες του μέσα από την δημοκρατική παράταξη, αποτελούν οδηγό και παράδειγμα προς μίμηση για εμάς τους νεότερους.
Ο μεγαλύτερος και πιο δύσκολος αγώνας που κλήθηκε να δώσει, ήταν ο αγώνας με την ασθένειά του, τον οποίο έδωσε με αξιοπρέπεια και σθένος, παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή, με το κεφάλι ψηλά όπως έκανε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Να είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδιακής γης που θα τον σκεπάσει.

Ρόδος, 21 Δεκεμβρίου 2022
Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νοτίων Δωδεκανήσων
Νίκος Μουτσάκης

Ο Τιμόθεος Παρασκευάς γεννήθηκε στη Ρόδο την 27 Σεπτεμβρίου 1954, υιός του πάτερ Μελετίου και της Δέσποινας. Παντρεύτηκε με την Ευανθία με την οποία είχε δύο παιδιά, τον Γεράσιμο και την Δήμητρα. Από το 1984 ήταν Αρχιτέκτονας Μηχανικός διατηρώντας γραφείο στη Ρόδο.
Διετέλεσε Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Δήμου Ροδίων επί Δημαρχίας Μάνου Κόκκινου (1991-1994) και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ροδίων με την παράταξη του Γ. Γιαννόπουλου την περίοδο 2006-2010.
Διετέλεσε Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νοτίων Δωδεκανήσων από τον Ιανουάριο 2001 μέχρι τον Μάιο του 2008 και από τον Ιούνιο 2013 μέχρι τον Οκτώβριο 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/