Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Ο αγώνας και η δικαίωση της "Π. Α. Ε. Ρόδος" πυξίδα για την δικαίωση και της "ΠΑΕ Διαγόρας 1905" και για την άρση του αποκλεισμού του από την S l 2!

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" 
 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ρόδος 27. 10.21

Ο αγώνας και η δικαίωση της "Π. Α. Ε. Ρόδος" πυξίδα για την δικαίωση και της "ΠΑΕ Διαγόρας 1905" και για την άρση του αποκλεισμού του από την S l 2!
Λίγες μόνο ημέρες πριν αρχίσει το Eλληνικο πρωτάθλημα της Super league 2, η Επιτροπή Επαγγελματικου Ποδοσφαίρου (Ε. Ε. Α.) ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ιστορικης ομάδας του Ν. Αιγαίου "ΠΑΕ Διαγόρας 1905" επικαλούμενη πρόβλημα στο "πόθεν έσχες" της εταιρείας που διοικεί την Π. Α. Ε.
Αναμένουμε όλοι την δημοσιοποίηση της απόφασης της Ε. Ε. Α. και την επίσημη θέση και τις ενέργειες της διοίκησης της "ΠΑΕ Διαγόρας 1905.
Οφειλουμε όμως να παρατηρήσουμε τα εξής:
-Η απόφαση της Ε. Ε. Α. (υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) εκδίδεται λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της super league 2, αιφνιδιαζει και εφόσον ισχύσει θα είναι καταστροφική για την" ΠΑΕ Διαγόρας 1905."!
-Η Ε. Ε. Α. προ ολίγων ημερών είχε αναστατώσει πάλι το φίλαθλο κοινό των νησιών μας με την άδικη απόφαση της για τον αποκλεισμό της "Π. Α. Ε. Ρόδος " από το πρωτάθλημα της sl 2.
Το σκεπτικό της απόφασης ανατράπηκε στα δικαστήρια χάριν του αγώνα που έδωσαν ο πρόεδρος, τα μέλη της διοίκησης, οι φίλοι της "ΠΑΕ Ρόδος "και οι ενεργοί πολίτες και αγνοί φίλαθλοι της περιοχής μας.
-Στο Νότιο Αιγαίο και ιδιαίτερα στην ακριτική περιοχή της Δωδεκανησου, είναι πολύ δύσκολο να συντηρείς ομάδες και να έχουν αξιοπρεπή παρουσία αφού αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες(πολυδαπανες και με μεγάλη χρονική διάρκεια μετακινήσεις κτλ) και περισσότερες από αυτές που αντιμετωπίζουν οι ομάδες - "ανταγωνίστριες τους" στην ηπειρωτική Ελλαδα!
- Βλέπουμε τις ποδοσφαιρικες ομάδες μας να παλεύουν στις δικαστικές αίθουσες και όχι στους αγωνιστικούς χώρους!
Η επιθυμία του κάθε φιλάθλου που σκέφτεται ώριμα και ψύχραιμα είναι να δικαιωθεί η" ΠΑΕ Διαγόρας 1905"!
Ο αγώνας και η δικαιώση της" ΠΑΕ Ρόδος" ας αποτελέσει την πυξίδα στην προσπάθεια ανατροπής της σκληρής απόφασης της Ε. Ε. Α. από τους ανθρώπους του "Διαγόρα "!
Είμαστε κοντά τους για να διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμη και δημοκρατική διαδικασία την επιστροφή και τη συμμετοχή της ομάδας στην Sl2!

Y. Γ. Η τελευταία δυσάρεστη απόφαση της Ε. Ε. Π. για την "ΠΑΕ Διαγόρας 1905" μας θύμισε και την υβριστικη στάση ατόμων που ζουν με δημόσιο χρήμα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ή έχουν φιλική σχέση με την ηγεσία της. Προετρεξαν να ειρωνευτουν όλους όσους δίναμε την δύσκολη μάχη να αλλάξει προς το θετικό η άδικη απόφαση για την "ΠΑΕ Ρόδου "! Τους έμεινε το "γινατι" και ξεφτυλιστηκαν.... όπως λέει ο λαός μας!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου"
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/