Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Η Γλύστρα παγίδευσε το ΣΥΡΙΖΑ και… παραδέχθηκε τη συνενοχή του!

Ρόδος, 20 Αυγούστου 2021

ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: Η Γλύστρα παγίδευσε το ΣΥΡΙΖΑ και… παραδέχθηκε τη συνενοχή του!
Μετά την επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου, με την οποία καλεί όλους τους φορείς του νησιού καθώς και τους εκπροσώπους των κομμάτων να πάρουν θέση, για την παράνομη ανέγερση υπαίθριου μπαρ στην περιοχή της Γλύστρας, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να πάρει θέση κάνοντας όμως σφοδρή επίθεση στη δημοτική αρχή.
Στην ουσία ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή του τοποθέτηση στράφηκε κατά του ευαυτού του. Εφόσον κατηγορεί το δήμο Ρόδου παραδέχεται τη συνενοχή του σε αυτό που πάει να γίνει στη Γλύστρα.
Για να μην ξεχνιόμαστε ο ΣΥΡΙΖΑ, παρέχει την πλειοψηφία με την στήριξη που παρείχε στην δημοτική παράταξη η οποία συνεργάζεται με την παράταξη της πλειοψηφίας. Δυο ιστορικά στελέχη του συμμετέχουν στη δημοτική αρχή και κατέχουν θέσεις ευθύνης.
Από ότι φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μαθήματα από τον τρόπο διακυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ και τις πρακτικές …Καμμένου.
Αποδεικνύεται ότι στην περίπτωση αντιμετώπισης του κ. Αντώνη Καμπουράκη στο ΣΥΡΙΖΑ, τοπικά, έχουν το σύνδρομο Καμμένου.
Ποια πραγματικά είναι η στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό, καθώς ουδεμία τοποθέτηση είδαμε στο δημοτικό συμβούλιο τη στιγμή που άλλα μέλη του σώματος ζητούσαν εξηγήσεις για το θέμα αυτ,ό από τη στιγμή που δημιουργήθηκε.
Γιατί σιώπησαν όταν δόθηκε η άδεια για τη λειτουργία τροχήλατης καντίνας και ακολούθησε σωρεία καταγγελιών;
Εξίσου γιατί σιώπησαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στη δημοτική αρχή, όταν το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ ενέκρινε την παροχή νερού στην τροχήλατη καντίνα, γεγονός που σημαίνει ότι εύκολα από αυτή θα μπορούσε να λάβει νερό και η επένδυση απέναντι;
Τι θα πράξουν άραγε όταν ζητηθεί από τους επενδυτές και άδεια λειτουργίας για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος;
Η σιωπή τους στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της Γλύστρας αλλά και σε άλλα ζητήματα ζωτικής σημασίας για το νησί εγείρει ερωτηματικά.
Για την ιστορία, πριν αρκετά χρόνια είχε προχωρήσει η διαδικασία της εφαρμογής πρωτοκόλλων κατεδάφισης για αυθαίρετες κατασκευές.
Όμως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου , δεν προχώρησε τις διαδικασίες με αποτέλεσμα η κυβέρνηση της Μητσοτάκης ΑΕ να ψηφίσει μία τροπολογία σύμφωνα με την οποία, μέχρι τον Οκτώβριο του 2021 παγώνουν όλες οι κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων. Και για αυτό την πλήρη ευθύνη την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΓ.
Μας έχει συνηθίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να πατάει σε δύο βάρκες όπως το 2014 όταν έδινε τη στήριξη στον Μπενέτο Σπύρου και παράλληλα στελέχη του ήταν υποψήφιοι με τον νυν περιφερειάρχη και στο τέλος εξελέγησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/