Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου εξέδωσε πρωτόκολλο κατεδάφισης για την επένδυση στη Γλύστρα και ο Δήμος Ρόδου ονειρεύεται τη Μύκονο!

Ρόδος, 18 Αυγούστου 2021

ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: Η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου εξέδωσε πρωτόκολλο κατεδάφισης για την επένδυση στη Γλύστρα και ο Δήμος Ρόδου ονειρεύεται τη Μύκονο!
Αυξάνονται ημέρα με την ημέρα οι καταγγελίες στις οποίες προβαίνουν πολίτες και αφορούν τις καταπατήσεις σε παραλίες της Ρόδου. Φωτογραφικό υλικό αποδεικνύει, πως τα τραπεζοκαθίσματα και οι ομπρέλες που τοποθετούν επιχειρηματίες κυρίως της εστίασης φθάνουν μέχρι το κύμα.
Αποκορύφωμα των μη σύννομων ενεργειών είναι τα διαδραματιζόμενα στην παραλία της Γλύστρας. Παρακολουθούμε το τελευταίο εξάμηνο την επένδυση που έχει γίνει εκεί.
Με άδεια για λειτουργία τροχήλατης καντίνας, ανεγέρθηκε υπαίθριο μπαρ και γεννά ερωτηματικά η σιωπή των αυτοδιοικητικών για το θέμα στη στιγμή που έχει γίνει αναφορά στο δημοτικό συμβούλιο.
Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι χαρακτηρισμένη δασική και αρχαιολογικός χώρος. Την ώρα όμως που όλοι στο νησί μας ήταν στην πρώτη γραμμή, για να σβήσουν τη μεγάλη φωτιά που έκανε στάχτη χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης, στη συγκεκριμένη περιοχή συνεχίζονταν οι εργασίες.
Το έργο θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί προφανώς, η επένδυση πρέπει να λειτουργήσει.
Να σημειωθεί πως η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο και έχει εκδώσει ήδη πρωτόκολλο κατεδάφισης. Επίσης εγγράφως, ζήτησε από το Δήμο Ρόδου ενημέρωση για τον κατασκευαστή της επένδυσης. Επειδή απάντηση δεν υπήρξε το πρωτόκολλο κατεδάφισης εκδόθηκε κατά αγνώστων και κοινοποιήθηκε στο Δήμο Ρόδου, στη Διεύθυνση Δασών στην Αρχαιολογία αλλά και στην ΕΤΑΔ ΑΕ.
Να σημειωθεί πως το πρωτόκολλο κατεδάφισης αφορά τα 340 τετραγωνικά μέτρα της επένδυσης, από τα 1080 που είναι σε κοινόχρηστο χώρο. Από τότε ουδεμία αντίδραση και απάντηση υπήρξε.
Το ΜέΡΑ 25 ζητά απαντήσεις αλλά και παρέμβαση από το Δήμο Ρόδου και την Αστυνομία καθώς η σιωπή για το συγκεκριμένο θέμα έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/