Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Χαράλαμπος Κόκκινος: Συγχαρητήρια στους Δωδεκανήσιους μαθητές που μας έκαναν όλους περήφανους

Δήλωση του Χωρ. Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με αφορμή την ανακοίνωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου 
Χαράλαμπου Κόκκινου 

Ρόδος, 28/8/2019 

Δελτίο Τύπου 
Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου με αφορμή την ανακοίνωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020 
Με αφορμή την ανακοίνωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας για το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος προέβη στην παρακάτω δήλωση στα Μ.Μ.Ε.: 
«Σήμερα έλαβε τέλος η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις πρόσφατες πανελλαδικές εξετάσεις. Η ανακοίνωση των βάσεων και κατ’ επέκταση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ολοκληρώνει μια διαδικασία στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες Ελληνόπουλα με την άμεση στήριξη των εκπαιδευτικών της χώρας και τη συνδρομή των γονιών τους και συγγενικών τους προσώπων. 
Συγχαίρω θερμά όσους πέτυχαν το στόχο τους και συνεχίζουν τον αγώνα για μάθηση στα πανεπιστήμια και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας. Κέρδισαν μια μάχη και συνεχίζουν… διότι ο αγώνας για την απόκτηση γνώσεων είναι συνεχής και η δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση αποτελούν ατομική υποχρέωση και αναγκαιότητα με βάση τα δεδομένα της εποχής μας. Καλή επιτυχία στη φοιτητική ζωή και στα νέα εκπαιδευτικά ιδρύματα που θα βρεθούν και καλή σταδιοδρομία. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους Δωδεκανήσιους μαθητές που μας έκαναν όλους περήφανους με την επιτυχία τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας. 
Εύχομαι καλή τύχη και να μη νιώσουν καμία απογοήτευση ή πίκρα οι νέοι και οι νέες που δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η ζωή θα τους δώσει πολλές ευκαιρίες και απαιτεί διαρκή αγώνα και προσπάθεια. Έχουν επιλογές και πρέπει και μπορούν να τις αξιοποιήσουν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/