Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Ο Χ. Κόκκινος στις «Πολιτιστικές Διαδρομές - 37α Ιαλύσια»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου 
Χαράλαμπου Κόκκινου 

Ρόδος, 17/8/2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Χ. Κόκκινος στις «Πολιτιστικές Διαδρομές - 37α Ιαλύσια», και στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου 
Στις επιτυχημένες εκδηλώσεις των «37ων Ιαλυσίων - Πολιτιστικές Διαδρομές Παράδοσης 2019» παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, αλλά και της βράβευσης των αριστούχων μαθητών της Ιαλυσού στις 15 και 16.8.2019. 
Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος επεσήμανε την ανάγκη στήριξης από το σύνολο της Αυτοδιοίκησης των πολιτιστικών δρώμενων στην περιοχή μας και ιδιαίτερα των επιτυχημένων θεσμών που απέδειξαν ότι αντέχουν στο χρόνο και έχουν προοπτική και «εξακτινώνουν» τον πολιτισμό μας και την παράδοση, όπως των «Ιαλυσίων» και συνεχάρη τους διοργανωτές. Επίσης κατά τη βράβευση των αριστούχων μαθητών τόνισε την ανάγκη να υπάρξει από την οργανωμένη Πολιτεία επένδυση στην παιδεία και οι διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες να αποτελούν τα πρότυπα σε μια κοινωνία που τα αναζητά και έχει ανάγκη από θετικές ειδήσεις και κίνητρα. 
Τέλος αξίζουν θερμά συγχαρητήρια κυρίως στους μαθητές αλλά και στους γονείς και εκπαιδευτικούς που απέδειξαν ότι με διαρκή προσπάθεια επιτυγχάνεται η αριστεία. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στις 14.8.2019 το απόγευμα και 15.8.2019 περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Κρεμαστής, Αφάντου και Ιαλυσού της Ρόδου και παρέστη στις θρησκευτικές και λατρευτικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/