Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Χ. Κόκκινος: Θετική η εξέλιξη συνέχισης της λειτουργίας της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου 
Χαράλαμπου Κόκκινου 

Ρόδος, 12/8/2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Χ. Κόκκινος: Η θετική εξέλιξη συνέχισης της λειτουργίας της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. ενισχύει το ρόλο της και τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή μας 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος με αφορμή την κυβερνητική πρωτοβουλία που οδήγησε στη συνέχιση της λειτουργίας της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ., προέβη σε τοπικά Μ.Μ.Ε. στην ακόλουθη δήλωση: 
«Η πρόσφατη ψήφιση διάταξης σε νομοσχέδιο που έφερε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η Κυβέρνηση, δίνει τέλος στην ανασφάλεια των εργαζομένων και απομακρύνει το φάσμα του κλεισίματος της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.
Είναι καλή έμβαση και θετική ενέργεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους με συνέπεια εργάστηκαν και απέδειξαν ότι όπου υπάρχει θέληση και πολιτική βούληση, έρχεται το θετικό αποτέλεσμα. Συγχρόνως απέδειξαν τις «ακάλυπτες πολιτικές επιταγές» και τις ψεύτικες υποσχέσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης, που ενώ έφερε σωρεία τροπολογιών λίγο πριν την έναρξη της επίσημης προεκλογικής περιόδου, περιφρόνησε το αίτημα για τη λειτουργία της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.
Δίνεται πλέον στην εταιρεία η δυνατότητα να οργανωθεί σε νέα βάση και να εξακτινώσει τις δραστηριότητές της εκτός της Ρόδου και στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα. 
Επισημαίνω ότι η θετική προσπάθεια που έγινε ήταν συνέχεια προσπαθειών που ξεκίνησαν από το 2008 και το 2009 με γενναίες χρηματοδοτήσεις στην ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, αλλά και τις προσπάθειες που έγιναν στη δεκαετία των μνημονίων, για να λειτουργήσει μια εταιρεία που προσφέρει πάρα πολλά στην προστασία του περιβάλλοντος και γενικότερα στην Πολιτική Προστασία. 
Στις κρίσιμες στιγμές που περνά ο τόπος, στην εποχή που βιώνουμε τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και στην ανάγκη εκσυγχρονισμού και καλύτερου σχεδιασμού των θεμάτων Πολιτικής Προστασίας, η ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/