Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Στέφανος Δράκος: Τσίπρας αλά Παπανδρέου σε Καστελόριζο και Ρόδο

Δωδεκάνησα, 17 Απριλίου 2018 

Αρ. Πρωτ.: 31 

ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. Δωδεκανήσου 

Δρ. Στέφανος Δράκος - Πολιτευτής Ν.Δ. & Δημοτικός Σύμβουλος: 
Τσίπρας αλά Παπανδρέου σε Καστελόριζο και Ρόδο 
Ένας αμετανόητος «Πινόκιο» 

Ο αμετανόητος «Πινόκιο» της οσονούπω απερχόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ Αλέξης Τσίπρας, ελλείψει αυτογνωσίας και υπευθυνότητας, αδίστακτα, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Απριλίου 2018, το ακριτικό και πολύπαθο Καστελόριζο και την αδικημένη από την κυβέρνησή του Ρόδο. Σε μία επίσκεψη αλά Παπανδρέου, επιχειρεί να χρησιμοποιήσει το ακριτικό Καστελόριζο, για τη νέα προεκλογική του φιέστα (!) 
Απρίλιος 2010: Ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με φόντο το ακριτικό Καστελόριζο, εντάσσει την Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης ΔΝΤ-ΕΕ και υπογράφει την προσφυγή άνευ όρων σε δρόμο λιτότητας. Οι Έλληνες οδηγούμαστε σε θυσίες δίχως τέλος. Ακολουθούν μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυνομοσχέδια κτλ με τις γνωστές συνέπειες. 
Απρίλιος 2018: Ο σημερινός απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα χόρευε τις αγορές πεντοζάλη, επισκέφθηκε σήμερα το ακριτικό Καστελόριζο. Οκτώ χρόνια μετά, τον ίδιο μήνα, στο ίδιο νησί, επιχειρεί να το χρησιμοποιήσει στο βωμό της προεκλογικής του φιέστας. 
23 Απριλίου 2010 - 17 Απριλίου 2018: Οκτώ (8) χρόνια μετά από τον πρώην πρωθυπουργό του «λεφτά υπάρχουν» στον απερχόμενο πρωθυπουργό που θα «καταργούσε με ένα νόμο και σε ένα άρθρο όλα τα μέτρα λιτότητας». 
Ίδιος μήνας, ίδιο νησί, νέα ασύστολα ψεύδη. 
Είναι όμως αυτά τα μόνα κοινά στοιχεία της επισκέψεως Τσίπρα στη Ρόδο με εκείνης του Παπανδρέου; 
Φυσικά και ΟΧΙ!!! 
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί αμέσως μετά στη Ρόδο, στο πλαίσιο των εργασιών του 13ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Νοτίου Αιγαίου, ενώ θα προεδρεύσει και σε σύσκεψη με τους δεκαεννέα (19) Υπουργούς και Υφυπουργούς που συμμετέχουν στο Συνέδριο. 
Το ίδιο είχε πράξει και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, επιστρέφοντας από το Καστελόριζο στη Ρόδο και συμμετέχοντας σε συνεδρίαση με την ΟΚΕ Δωδεκανήσου και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, παρουσία του μισού τότε Υπουργικού Συμβουλίου (!) 
Ίδιος μήνας, ίδια διαδρομή, «κοινά» πολυπληθή κλιμάκια, νέα ηχηρά και ξεδιάντροπα ψεύδη (!) 
Μοναδική διαφορά της τότε από την παρούσα απερχόμενη κυβέρνηση είναι ότι οι παλιοί συνεδρίαζαν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ οι νέοι σε πολυτελές ξενοδοχείο. 
Δεκαεννέα (19) Υπουργοί και Υφυπουργοί, δέκα (10) Γενικοί Γραμματείς και εκατόν πενήντα (150) σύμβουλοι, γραμματείς, κομματικά στελέχη κ.α. πραγματοποιούν αξέχαστες διακοπές στο κατά γενική ομολογία μοναδικό νησί της Ρόδου. 
Σας ευχόμαστε λοιπόν καλές διακοπές και ελπίζουμε να τις απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε, διότι το μόνο βέβαιο είναι πως θα είναι οι τελευταίες διακοπές σας, για τις οποίες θα πληρώσει το «μάρμαρο» ο Ελληνικός λαός. 
Καλό σας ταξίδι. 

Δρ. Στέφανος Δράκος 
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. 
Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ. 
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/