Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Δήλωση του Γ. Νικητιάδη με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις

Με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις που οδηγούν στην πρόωρη προκήρυξη εθνικών εκλογών, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γ. Νικητιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

Δυστυχώς το εθνικό κοινοβούλιο, με 131 ψήφους έναντι των 300  όπως ακριβώς προβλέπεται από το σύνταγμα της χώρας ,αποφάσισε να μην εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές. Η απόφαση αυτή, ελήφθει  σε πλήρη αντίθεση με τη βούληση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού όπως αυτή εκφράστηκε από το σύνολο των δημοσκοπήσεων που έγιναν και με βάση τις οποίες δεν επιθυμούσε πρόωρες εκλογές.
Προφανώς, οι οδηγήσαντες την χώρα σε εκλογές θα πρέπει και εξηγήσουν τους λόγους της σπουδής αυτής. Ο λαός πλέον τίθεται ενώπιον πολλαπλών διλημμάτων: Ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα αναγκαστεί σε άλλες θυσίες; Ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες; Ποιος μας εγγυάται ότι θα παραμείνουμε στην ευρωζώνη και στην ευρωπαϊκή οικογένεια; Ποιος θα μας πείσει ότι μπορεί να διαπραγματευθεί καλύτερα το μέλλον της χώρας χωρίς συμφωνίες με τους συμμάχους μας ;
Δυστυχώς, η χώρα θα συνεχίσει και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να κινείται  στα οπαδικά διλλήματα αντιμνημονιακών λες και υπήρχε Έλληνας, που να ήθελε μνημόνια, ή λες και υπάρχει Έλληνας που μπορεί να οδηγήσει την χώρα  στο μέλλον της με τους συμμάχους μας χωρίς διαπραγματεύσεις και συμφωνίες .
Ας ελπίσουμε ότι ο λαός μας στις 25 Ιανουάριου θα ψηφίσει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα και θα αναδείξει τις δυνάμεις εκείνες που υπήρξαν διαρκώς συνεπείς, που δεν κορόιδεψαν ποτέ τους συμπολίτες μας και θα συνεχίσουν να τους λένε την αλήθειες όποιο κόστος και να έχει αυτό.
Πολιτικό  ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΥ  Ν.  ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ
τ. Υφυπουργoύ Πολιτισμού και Τουρισμού
π. Βουλευτή Δωδεκανήσου
Λυκαβηττού  5,  106 72 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ:210-3643597, 210-3642909
FAX: 210-3625331


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/