Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΚΚΙ: Κατάπτυστες οι δηλώσεις Ερντογάν περί ανασύστασης της τουρκικής κυριαρχίας στη Θράκη

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289
10/12/2013
Το ΔΗΚΚΙ για τις άθλιες δηλώσεις Ερντογάν
Οι άθλιες και κατάπτυστες δηλώσεις Ερντογάν περί ανασύστασης της τουρκικής κυριαρχίας στη Θράκη μέχρι και τη … Θεσσαλονίκη, τα Σκόπια και την Πρίστινα δεν γίνονται στον αέρα.
-          Ακολουθούν τις απαράδεκτες δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ Ε.Βενιζέλου για το  κυπριακό  που έγιναν πριν λίγες ημέρες στην τουρκική Sabah (βλέπε ανακοίνωση του ΔΗΚΚΙ 6/12/2013).
-          Ακολουθούν την πολιτική της βήμα- βήμα προσέγγισης της Ελλάδας στα γεωπολιτικά σχέδια της Άγκυρας, μέσω της διεξαγωγής κοινών ελληνοτουρκικών Υπουργικών Συμβουλίων σύμφωνα με την συμφωνία του Ερζερούμ που υπέγραψε ο Γ.Παπανδρέου για λογαριασμό της χώρας μας το 2010 και εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά.
-          Ακολουθούν τον ελληνοτουρκικό διάλογο, επάνω σε ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, τον οποίον επίσης θέσπισε ο κ.Γ.Παπανδρέου ως υπουργός εξωτερικών της χώρας μας και συνεχίζει σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά.
Ακολουθούν την πολιτική της γενικότερης συναίνεσης που επιδεικνύει η χώρα μας στην «ενοποίηση» της βαλκανικής κάτω από την ομπρέλα της νέας δομής του ΝΑΤΟ. Μια «ενοποίηση» η οποία συμπληρώνεται και αλληλοτροφοδοτείται από τα σχέδια του τουρκικού πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου για την αναβίωση των « οθωμανικών Βαλκανίων».
Η πολιτική αυτή των βήμα το βήμα υποχωρήσεων κάθε άλλο παρά εξευμενίζει την Άγκυρα. Αντίθετα της δίνει το δικαίωμα και τα διπλωματικά εφόδια να προωθεί τις θέσεις της και να απομονώνει τη χώρα μας. Αυτό το γνωρίζει καλά ο κ.Σαμαράς και η συγκυβέρνησή του. Υποτάσσονται όμως γιατί αυτό απαιτεί το συμφέρον της Παγκοσμιοποίησης και της ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης πραγμάτων που υπηρετούν. Αντισταθείτε.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/