Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Εντάχθηκε το έργο: "Κατασκευή Εσωτερικών Δικτύων Ύδρευσης Σορωνής Δήμου Ρόδου»


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΡΩΝΗΣ

Η Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμόν πρωτ. 2543/27-06-2012 (ΑΔΑ: Β4ΛΜ7ΛΞ-ΨΑΡ) απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μαχαιρίδη, εντάχθηκε το έργο: "Κατασκευή Εσωτερικών Δικτύων Ύδρευσης Σορωνής Δήμου Ρόδου", προϋπολογισμού 642.142 ευρώ (με ΦΠΑ), το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Συνοχής.
Στο πολύ σημαντικό αυτό έργο για το χωριό μας, προβλέπεται η κατασκευή νέων δικτύων ύδρευσης εντός του οικισμού (περιλαμβάνει το σύνολο του νέου σχεδίου), συνολικού μήκους περίπου 12.100 μέτρων, με σκοπό το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής να ανταποκρίνεται και να καλύπτει τις τωρινές και τις μελλοντικές ανάγκες των κατοίκων.
Η μελέτη που εντάχθηκε, δρομολογήθηκε από τη Δημοτική μας Κοινότητα και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και πραγματικά χρειάστηκε να γίνει αγώνας δρόμου, προκειμένου να υποβληθεί η μελέτη έγκαιρα, για να προλάβουμε τις προθεσμίες του προγράμματος.
Άλλος ένας στόχος λοιπόν της Δημοτικής μας Κοινότητας επιτεύχθηκε, όσον αφορά τα έργα υποδομών που αφορούν το χωριό μας και μάλιστα σε έναν τομέα ιδιαίτερα σημαντικό και καίριο, για το μέλλον, την υγεία και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Ως εκ τούτου, οφείλουμε ως Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας:
·         Στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη που ενέκρινε την μελέτη που εκπόνησαν οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες.
·         Στον Δήμαρχο Ρόδου κ. Ευστάθιο Κουσουρνά, που ανταποκρίθηκε θετικά και υποστήριξε το αίτημα της Δημοτικής μας Κοινότητας, κάτι που αποτελούσε και προεκλογική δέσμευση, όσον αφορά τις αναπτυξιακές υποδομές.
·         Σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, πλειοψηφίας και μειοψηφίας, που υποστήριξαν τον έργο ομόφωνα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο.
·         Στους Αντιδημάρχους κ. Μανώλη Σαββή και κ. Αγαπητό Πάλλα, που στάθηκαν δίπλα μας και με καίριες παρεμβάσεις τους αντιμετωπίστηκαν διάφορα προβλήματα.
·         Στον προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θεοδόση Κολιάδη, τον οποίο ευχαριστούμε και για την ένταξη του νεοκλασικού και τον οποίο εκ παραδρομής και άθελά μας, παραλείψαμε να ευχαριστήσουμε στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας.
·         Σε ολόκληρη την μελετητική ομάδα των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, που έφερε εις πέρας την συγκεκριμένη μελέτη και ειδικά τον Ηλεκτρολόγο μηχανικό κ. Γιάννη Λαό και την τοπογράφο κα Μαρία Καραγιάννη, που εκπόνησαν την συγκεκριμένη μελέτη που εντάχθηκε, τους υπεύθυνους του Γραφείου Προγραμματισμού του Δήμου κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, κ. Μαρία Κολεζάκη και κ. Κώστα Παρσωτάκη, καθώς και τον κ. Δημήτρη Καστανιώτη, στέλεχος της ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε., οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτόν για να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις και να συμπληρωθεί και να αξιολογηθεί επαρκώς ο φάκελος της μελέτης.

Σορωνή, 2 Ιουλίου 2012
Δημοτική Κοινότητα Σορωνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/