Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Καλό ταξίδι Γιώργο Τράγκα…

Πάλεψα πολύ με τις λέξεις για να τις βάλω στην σειρά και να γράψω δύο λόγια για τον Γιώργο Τράγκα.
Δεν είμαι στεναχωρημένος, δεν λυπάμαι που ο Γιώργος έφυγε. Είμαι θυμωμένος πολύ μαζί του. Θυμωμένος γιατί επέτρεψε στον εαυτό του να έχει αυτό το άδοξο και μικροπρεπές τέλος. Ένα τέλος που δεν το άξιζε.
Υποτίμησε τον εχθρό και εκείνος του χαμογέλασε Σαρδόνια αφαιρώντας του την ζωή. Συγκρουστήκαμε πολλές φορές, διαφωνήσαμε άλλες τόσες, αλλά για να καταλάβεις αν ο Γιώργος σε αγαπούσε έπρεπε να μαλώσεις μαζί του. Και εκεί που τσακωνόταν σου έλεγε έχω πάρει ένα κουλούρι πάρε το μισό. Αυτός ήταν ο Γιώργος Τράγκας.
Διαφώνησα με τις επιλογές του στο κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων μέχρι που αποχώρησα από πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής του κινήματος στα Δωδεκάνησα. Δεν μου είπε ποτέ τίποτα. Ενημερώθηκε κατά διάρκεια ταξιδιού του στην Γαλλία. Ποτέ δεν μου είπε γιατί, ήξερε τις απόψεις μου για το κίνημα.
Φαρμακώθηκε αλλά ποτέ δεν είπε κουβέντα. Το να σε εμπιστευτεί ο Τράγκας και να σε ορίσει πρόεδρο μιας νομαρχιακής επιτροπής για όλα τα Δωδεκάνησα δεν ήταν εύκολο πράγμα. Έπρεπε να σε εμπιστευόταν.
Μόλις γύρισε από την Γαλλία ζήτησε από τον οδηγό του να τον πάει στα γραφεία του Crash, ήταν θυμωμένος που αποχώρησα. Ξήλωσε όλη την ομάδα του οργανωτικού στο κίνημα. Από τον επικεφαλής μέχρι την υπεύθυνη των media. Και δεν μου είπε κουβέντα.
Την επόμενη ημέρα βγήκε στο μικρόφωνο του CRASH Radio και είπε έχουμε μια δουλειά να κάνουμε και πρέπει να γίνει σωστά το ακούς μικρέ; Είχα ακούσει θείο…….
Όταν έφτιαξα το ΠΡΩΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ του ζήτησα να τον έχω αποκλειστικά στην Ρόδο. Πήρε ένα χαρτί και μου έγραψε ναι. Και έτσι κάθε μέρα το Πρώτο Ραδιόφωνο άρχισε να σημειώνει τεράστια νούμερα ακροαματικότητας. Παρακολουθούσε κάθε κείμενο μου στην Πρώτη Έκδοση και αργά την νύχτα μου έστελνε μηνύματα διόρθωσε, πρόσθεσε, αφαίρεσε.
Δέκα μέρες πριν αρρωστήσει ο Γιώργος ζήτησε να με δει. Είναι καιρός να επιστρέψεις μου είπε και ξαφνικά όλοι του οι συνεργάτες ετοίμαζαν την νέα νομαρχιακή επιτροπή στα Δωδεκάνησα. Θα ηγηθείς μικρέ με ακούς;
Μόνο ο Αντώνης Μαρτίνης είχε καταλάβει ότι επέστρεφα στον Τράγκα.
Ο Γιώργος έφυγε και ένα μεγάλο κομμάτι μου έφυγε μαζί του.
Του χρωστάω πολλά γιατί ότι έχω πετύχει του το οφείλω.
Ηθικός αυτουργός για ότι είμαι.
Κάθε φορά που μιλάγαμε κλείναμε και μου έλεγε σε φιλώ

Καλό ταξίδι Γιώργο Σε φιλώ…….

Θανάσης Ρόγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/