Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Η "ωραιοπάθεια" της Περιφερειακής Αρχής βλάπτει σοβαρά το Νότιο Αιγαίο

Η "ωραιοπάθεια" της Περιφερειακής Αρχής βλάπτει σοβαρά το Νότιο Αιγαίο -Λογιστικός ο Προϋπολογισμός της Π.Ν.Α. -Απουσία μεγάλων αναπτυξιακών έργων στο Τεχνικό Πρόγραμμα της γθα 2021 

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ρόδος 28/12/20

Λογιστικός ο Προϋπολογισμός της Π.Ν.Α. - Απουσία μεγάλων αναπτυξιακών έργων στο Τεχνικό Πρόγραμμα της για το 2021.Η "ωραιοπαθεια" της Περιφερειακής Αρχής βλάπτει σοβαρά το Νότιο Αιγαίο !
Λογιστικό και τυπικό είναι το Σχέδιο Προϋπολογισμού της Π.Ν.Α. που παρουσίασε η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου και εγκρίθηκε" κατα πλειοψηφία " στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.) Νοτίου Αιγαίου (22.12.20).
Την ίδια τύχη είχε και το Τεχνικό Πρόγραμμα που παρουσίασε για το 2021 .
Δυστυχώς για τα νησιά μας δεν περιέχει μεγάλα αναπτυξιακά έργα που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες της αειφόρου ανάπτυξης τους και τις δίκαιες προσδοκίες των πολιτών .
Έργα και βελτιωτικές δράσεις στις ήδη υπάρχουσες οδοποιίες και αθλητικες εγκαταστάσεις είναι το "αυτονόητο" και.... "εθιμικα" συντηρούνται....
Είναι μεγάλες οι ανάγκες για νέα έργα με όραμα, σχέδιο και προοπτική και -δυστυχως-απουσιάζουν απο τον κ.Χατζημαρκο και τους συνεργάτες τους που λειτουργούν "διαχειριστικά" και .......με όρους "πρωταθλητισμού "μόνο στα επικοινωνιακά τεχνάσματα!!!
Είναι θλιβερό να καυχάται ο κ.Χατζημαρκος για το "φράγμα Γαδουρα" , που άλλοι δούλεψαν αθόρυβα ως το 2014 για να φτασει στο σημείο ... να το εγκαινίασει όταν έγινε Περιφερειάρχης ή "τη γέφυρα Μακκαρη " που γνώριζε εγγράφως πολύ νωρίτερα την επικίνδυνοτητας της και ...όταν κατέρρευσε .... ανατέθηκε με.... 2% μόνο(!) έκπτωση σε εργολαβία με "επείγουσες διαδικασίες"!
Δυστυχώς μεγάλα έργα -όπως η" νέα γέφυρα Κρεμαστής" στη Ρόδο- θα είναι στη .....λίστα αναμονής , τα υδατοδρομια θα αναμένουν τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες αλλα .... ο κ.Χατζημαρκος, τα στελεχη του και οι πολλοί και καλοπληρωμένοι σύμβουλοι του θα πηγαινουν "το Νοτιο Αιγαιο μπροστά (;) " με φλυαρες συνεντεύξεις ,πολλές φωτογραφήσεις , αλαζονικά Δελτία Τύπου, και ....υβρεις,αποκλεισμούς, ειρωνείες για όσους έχουν αλλη άποψη,κρίση ,πρόταση και δεν ταυτίζονται με τον αυταρχισμό και την πολιτική τους "ωραιοπαθεια" !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
για τον Περιφερειακή παράταξη "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"-Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου /Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/