Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Σε λαϊκό δικαστήριο κατά του Δήμαρχου Τήνου μετέτρεψε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν.Αιγαίου ο κύριος Χατζημάρκος με τα πολιτικά δεκανίκια του

<<ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ>> ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΟΔΟΣ 24/12/20 

<< Σε λαϊκό δικαστήριο κατά του Δήμαρχου Τήνου μετέτρεψε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν.Αιγαίου ο κύριος Χατζημάρκος με τα πολιτικά δεκανίκια του >> 

Την ώρα που τα προβλήματα της κοινωνίας μας διογκώνονται , θέμα που θα μπορούσε να λύσει ο κύριος Χατζημάρκος και η Περιφερειακή Αρχή Ν.Αιγαίου με ένα τηλεφώνημα συνεργασίας ή την έκδοση μίας ανακοίνωσης , υποχρέωσαν το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου να παρακολουθήσει σκηνικό που θύμιζε << λαϊκό δικαστήριο >>με <<προειλημμένη την καταδικαστική απόφαση του >> ! 
Το << έγκλημα >> του δημάρχου Τήνου , κύριο Ιωάννη Σιώτου ήταν ότι ζήτησε και δημοσιοποίησε την επιθυμία του ( εκφράζοντας και το λαό της Τήνου ) να μην αδειοδοτήσει η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου την διέλευση ανεμογεννητριών που στηθήκαν στην Τήνο μετά και από σύγκρουση των διαμαρτυρομένων πολιτών της Τήνου . 
Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι η Περιφερειακή Αρχή του κύριου Χατζημάρκου αφενός επικαλείται την νομιμότητα των ενεργειών της για την απρόσκοπτη διέλευση των ανεμογεννητριών στο νησί της Τήνου και ενώ από την άλλη μέλος της ( μαζί με δεκάδες πολίτες της Τήνου ) διώκεται από την εταιρία των ανεμογεννητριών για την διαμαρτυρία του ! Επίσης ενώ μπορούσε να πάρει πολιτική απόφαση , με δεδομένο ότι υπάρχουν ομόφωνες αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβούλιου Νότιου Αιγαίου και του Δημοτικού Συμβούλιου Τήνου για μη τοποθέτηση των ανεμογεννητριών που προσβάλλουν το οικιστικό περιβάλλον του νησιού της Μεγαλόχαρης, δεν το έπραξε . 
Την ώρα που οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και το σύνολο της συμφωνίας μας έχει ανάγκη από σύνθεση απόψεων και ενότητα ο κύριος Χατζημάρκος με τους περιφερειακούς συμβούλους του, επιχειρεί συνειδητά να καταδικάσει και να απαξιώσει το δήμαρχο νησιού που είχε διαφορετική άποψη από τον ίδιο και την εξέφρασε δημόσια . 
Το ίδιο << έργο θεατές>> το παρακολουθήσαμε τα τελευταία χρόνια για το δήμαρχο Λέρου, Σύμης, Μυκόνου, Αστυπάλαιας και τους πρώην δημάρχους Σύρου, Κω και Άνδρου. Ίσως ο κύριος Χατζημάρκος επιθυμεί να προωθήσει αρεστό του πρόσωπο για νέο δήμαρχο της Τήνου, πάντως δεν είναι υπόθεση του Περιφερειακού Συμβούλιου να καταγγέλλει Δημάρχους και να δημιουργεί πολιτικούς<< σκελετούς >> . Επισημαίνω ότι ούτε οι δήμαρχοι του δικτύου νήσων ( που συμμετείχαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ) δεν απαξίωσαν τον Δήμαρχο Τήνου παρά τα πιεστικά ερωτήματα της Περιφερειακής Αρχής και ζήτησαν ενότητα . 
Τέλος αναφέρω ότι καμία παράταξη της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβούλιου , μεταξύ και αυτών ο εκπρόσωπος μας Κύριος Κόκκινος, δεν στήριξε το ψήφισμα – καταδίκη του Κύριου Σιώτου που έφερε η Περιφερειακή Αρχή μετά από 3,5 ώρες συνεδρίασης για το συγκεκριμένο θέμα ! 

Υ.Γ : Στο αυτό το <<λαϊκό δικαστήριο>> δεν πρωταγωνίστησαν <<κομμουνιστές>>…. αλλά αντίθετα και αυτοί το κατήγγειλαν με την στάση τους , εκθέτοντας , Χατζημάρκο, Λεονταρίτη και την παρέα τους ! 

Χαράλαμπος Κόκκινος 
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ρόδου , Επικεφαλής του συνδυασμού <<Πνοή Δημιουργίας Νότιου Αιγαίου >> – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβούλιου ΕΝ.Π.Ε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/