Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Χιλιάδες διαδηλώνουν από νωρίς το πρωί για το συνέδριο παρωδία της ΓΣΕΕ

Δελτίο Τύπου 

Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδηλώνουν, από νωρίς το πρωί και συνεχώς καταφθάνουν περισσότεροι στο Καβούρι, όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει το συνέδριο παρωδία που ετοίμασε η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ. Θυμίζουμε ότι εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις του ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα καταγγέλουν τη στάση της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ ενώ ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα και Σωματεία αλλά και η ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας και καλούν σε διαδήλωση στο χώρο. 
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει το χώρο γύρω από το ξενοδοχείο και δεν επιτρέπουν σε κανένα να μπει ακόμα και σε αντιπροσώπους ή μέλη της Διοίκησης της ΓΣΕΕ. Η αστυνομία έχει στα χέρια της λίστα με ονόματα εργαζομένων – αντιπροσώπων που της έχει προμηθεύσει η ηγεσία της ΓΣΕΕ(!) και με βάση αυτήν απαγορεύει την είσοδο σε οποιονδήποτε άλλο.
 
Χθες αργά το απόγευμα(24/2) έγινε γνωστό ότι αντιπρόσωποι που έχουν εκλεγεί από ομοσπονδίες, εργατικά Κέντρα, συνδικάτα, αλλά η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ εκτιμά ότι δε συντάσσονται μαζί της, κλήθηκαν να παρουσιαστούν σε ξενοδοχείο της Καισαριανής αντί στο Καβούρι όπου είναι προγραμματισμένο το συνέδριο. 
Παράλληλα από νωρίς το πρωί η αστυνομία έχει αποκλείσει όλους τους κάθετους δρόμους προς το συνέδριο απαγορεύοντας στους δημοσιογράφους την πρόσβαση, όπως έχουν καταγγείλει πολλά ΜΜΕ. Μάλιστα ακόμα και στους ελάχιστους δημοσιογράφους που έχουν διαπιστεύσει, δεν τους επιτρέπουν την είσοδο πριν από τις 11 για να μην είναι δηλαδή στην κρίσιμη διαδικασία της νομιμοποίησης των αντιπροσώπων όπου θα συζητηθούν, αν συζητηθούν οι καταγγελίες για τους νόθους αντιπροσώπους που δεν πρέπει να πάρουν μέρος στο «συνέδριο». 

Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ 
25 Φλεβάρη 2020 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/