Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Ντόρα Πάλλη: Ενημερωτικό Δελτίο

7 Φεβ.
Ντόρα Πάλλη Ενημερωτικό Δελτίο 

Ιδέες και αγάπη από τα παιδιά μας 
Επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αθλητισμός για κοινωνική ένταξη» του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας. 
Δεν είναι μόνο παιδιά με ειδικές ανάγκες, είναι και παιδιά με σπουδαίες δεξιότητες, που μπορούν να δώσουν το παράδειγμα και στην υπόλοιπη σχολική κοινότητα αλλά και στην πατρίδα μας, ευρύτερα. 
Ίσως, το καλύτερο μήνυμα για το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς. 

Στους 3ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Ελβετία. 

Παρουσία μου στους 3ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Λοζάνη 2020 στο πλαίσιο της συμμετοχής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τη διάδοση του θεσμού της Ολυμπιακής Εκεχειρίας και την αξία της Ειρήνης σε όλο τον κόσμο. 

Το περίπτερο του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας επισκέφθηκαν ο Υπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αθλητές, μέλη της Ολυμπιακής και αθλητικής οικογένειας και μεγάλος αριθμός σχολείων από ολόκληρη την Ελβετία. Έλαβαν μέρος σε διαδραστικά προγράμματα, βιωματικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά παζλ, κουίζ γνώσεων, καθώς και στη δημιουργία μηνυμάτων για την Ειρήνη. 

Κοντά στον απόδημο Ελληνισμό 

Επισκέφτηκα το Ελληνικό σχολείο στην Λοζάνη με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών αξιών. Μέσα από βιωματικές δράσεις μιλήσαμε με τα παιδιά για αξίες όπως: ισότητα ευκαιριών, σεβασμός στην διαφορετικότητα, φιλία, ευ αγωνίζεσθαι, μαζί με την ολυμπιονίκη Βούλα Κοζομπόλη. 

Όλοι μαζί ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό! 

Συμμετοχή στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών των περιοχών Γλυφάδας & Αργυρούπολης. στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας στο πλαίσιο του προγράμματος κατά του σχολικού εκφοβισμού και του ρατσισμού «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/