Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών για τα αποτελέσματα των εκλογών της Α' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου.

Χαιρετίζουμε όλους και όλες τους/τις συναδέλφους που μας στήριξαν στις εκλογές του Συλλόγου στις 11/12/2019 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο, σε όσους δεν έκαναν το βήμα αυτή τη φορά τους καλούμε την επόμενη φορά να συμπορευθούν με την ΑΣΕ, έστω κι αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας. 
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών(ΑΣΕ) δεν κατάφερε να εκλέξει εκπρόσωπο στο νέο Δ.Σ. παρόλο που το ψηφοδέλτιο μας σημείωσε αριθμητική άνοδο (77 ψήφοι το 2019 από 64 ψήφους πέρυσι) και ποσοστιαία, από 10,74% σε 12,5% 
Δεν υποκλινόμαστε στον αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων που εξακολουθεί να υπάρχει στο Δ.Σ., αλλά θα ενισχύσουμε την προσπάθεια μας για ένα σωματείο μαζικό, ταξικό, αγωνιστικό, αντάξιο των καιρών, που θα είναι στήριγμα του αγώνα για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, και όχι φερέφωνο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, της αντιεκπαιδευτικής– αντιλαϊκής πολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης. 
Η συσπείρωση στο σωματείο μας, η ενίσχυση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για το δυνάμωμα της πάλης. 
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών θα συνεχίσει με συνέπεια και επιμονή την πάλη για δημόσια και δωρεάν παιδεία στην υπηρεσία του λαού, για ολόπλευρη μόρφωση όλων των παιδιών του λαού μας, να διεκδικήσουμε ένα σχολείο που θα διαμορφώνει ολοκληρωμένες προσωπικότητες και θα ανταποκρίνεται στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Για την αναπλήρωση των απωλειών μας, την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας, για καθολική, δημόσια, κοινωνική ασφάλιση. Για τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών και την εξίσωση των δικαιωμάτων τους με αυτά των μονίμων. Για να μην περάσει καμία αξιολόγηση γιατί θα είναι ταφόπλακα για τους εκπαιδευτικούς. Θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για πραγματική δίχρονη Προσχολική Αγωγή με κρατική χρηματοδότηση και για μια Ειδική Αγωγή πλήρως επανδρωμένη που δεν θα πετά έξω κανένα παιδί. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παλέψουμε ΜΑΖΙ, μέσα στα σωματεία μας, μέσα στις Γενικές Συνελεύσεις, μέσα στα σχολεία μας για να σταματήσει να είναι ο Σύλλογός μας στήριγμα των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και να γίνει αγωνιστικό, ταξικό σωματείο, που θα έχει σαν προτεραιότητά του τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, θα συμπορεύεται με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα και θα αντεπιτίθεται σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. 
Με την καθημερινή μας πάλη, από κοινού με τους μαθητές μας και τους γονείς τους, να κάνουμε δική μας υπόθεση τη μόρφωση των παιδιών του λαού μας. 

Ρόδος,17-12-2019 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/