Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Κοινή δράση για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση και τη νέα Μεταπολίτευση στη χώρα

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ
    Κυρίαρχη πορεία στη χώρα
Ενιαίο Μέτωπο (Σύγχρονο ΕΑΜ)

Αθήνα12.11.2017
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
κοινή δράση για την
εθνική και κοινωνική απελευθέρωση
και τη νέα Μεταπολίτευση στη χώρα

Συναγωνιστή, Συναγωνίστρια,

Είμαστε σε καθεστώς στυγνής Νέας Αποικιοκρατίας, στα ιμπεριαλιστικά κέντρα της Δύσης (Δ.Ν.Τ. - Ε.Ε. - Ε.Κ.Τ., κλπ) και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, η χώρα μας βρίσκεται σε καθεστώς Ξένης Κατοχής.


Φτάσαμε στο σημείο που δεν πάει άλλο!
Έχουμε υποχρέωση και ευθύνη να ανατρέψουμε αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα, να παλέψουμε για μια υπερήφανη ζωή, αντάξια της ιστορίας μας, των κατακτήσεων, του πολιτισμού, των ιδανικών μας.

Χρειάζεται μια πρωτοβουλία, η οποία δεν θα επιχειρεί να δημιουργήσει ένα ακόμη πολιτικό μέτωπο, αλλά ένα σημείο ενοποίησης και κοινής δράσης. Ένα σημείο, μαζικήςαγωνιστικής συσπείρωσης του λαού, ανεξάρτητα από προηγούμενη πολιτική ένταξη και επιμέρους διαφορές, το οποίο θα λειτουργήσει σαν οίστρος αφύπνισης για την Επανεκκίνηση και τη νέα Μεταπολίτευση στην χώρα.
Χρειάζεται μια πρωτοβουλία δημιουργίας ενός μεγάλου κινηματικού λαϊκού ρεύματος Επανεκκίνησης για την κυρίαρχη πορεία και Οικονομική Ανασυγκρότηση της χώρας, με πρόταγμα ένα δεκάλογο στόχων, που προτείνεται στο κείμενο που ακολουθεί. Κύριοι άξονες:
Εθνική ανεξαρτησία - Λαϊκή κυριαρχία - Έξοδος από το καθεστώς της Ευρωκρατίας και του Ευρώ - Διαγραφή του Χρέους και Εθνικοποίηση των τραπεζών - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ στα χρέη όλων των φτωχοποιημένων. Ανάταξη του λαϊκού εισοδήματος και δουλειά για όλους. Κατάργηση της ελαστικής εργασίας που ξεπερνά 50% και των νέων. Άμεσα μέτρα για έναν άλλο δρόμο για την νέα γενιά.
-Υπεράσπιση της συνέχειας και συνοχής της χώρας - Πολυδιάστατη διεθνής πολιτική - κυρίαρχη πορεία, συνεργασία με την Ρωσία και τις χώρες του BRICS.
Την πρόταση αυτή σας καλούμε να συζητήσουμε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 10:30 π.μ. στο ξενοδοχείο NOVUS, Καρόλου 23, δίπλα στην πλατεία Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο, Αθήνα. Πρώτο βήμα της δράσης μας προτείνεται η δημιουργία «Ελληνικού Παρατηρητηρίου κατά του Ευρώ» για την ανάδειξη των καταστροφικών αποτελεσμάτων που έχει για την χώρα μας και την ανάγκη επιστροφής στο εθνικό νόμισμα.
Κεντρικά συνθήματα: Αρνούμαστε τη νέα Αποικιοκρατία. - Σχεδιάζουμε το μέλλον με έναν δρόμο αντάξιο των προσδοκιών μας.- Έξω τώρα από το ΕΥΡΩ - Εξέγερση! Όλοι στο Σύνταγμα! Όλοι στις πλατείες!
https://restartgr.blogspot.gr

e-mail: restartgr1@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/