Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη για την προσπάθεια του πρωθυπουργού να παρομοιάσει τον εαυτό του με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει η προσπάθεια του πρωθυπουργού να παρομοιάσει τον εαυτό του και την πορεία του κόμματος του με τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Είναι προφανές οτι ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Το επόμενο επεισόδιο θα περιλαμβάνει «σκληρή διαπραγμάτευση» για τα μέτρα της 3ης αξιολόγησης, τα οποία ο κ. Τσίπρας τα έχει ήδη αποδεχθεί προκαταβολικά με την επιστολή του προς την κα. Λαγκάρντ στις 11/7. 

Ο κ. Τσίπρας καλά θα κάνει να θυμάται οτι οι εμπειρίες, τα βιώματα και οι αξίες των δημοκρατικών πολιτών δεν είναι ευκαιριακά ζητήματα. Υπάρχουν πάνω από τις συγκυρίες και εκφράζονται διαχρονικά μέσα από τους αγώνες της δημοκρατικής παράταξης από τη εποχή του Χαρίλαου Τρικούπη μέχρι και σήμερα. Καθήκον μας είναι να υπερασπιστούμε την ιστορική μας διαδρομή, τις κατακτήσεις μας, αλλά και να σταθούμε αυτοκριτικά σε λάθη ή παραλείψεις. 

Ο χώρος της ευρύτερης Κεντροαριστεράς οφείλει να ξαναβρεί τον δρόμο των αξιών του για να συμβάλλει καθοριστικά στην ισορροπία του σημερινού, μετέωρου πολιτικού συστήματος. Είναι χρέος όλων μας η παράταξη να επανασυσπειρωθεί. Και για να τελειώνουμε με τις αδόκιμες συγκρίσεις: O Ανδρέας Παπανδρέου έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους πολιτικούς προγόνους του κ. Καμμένου, ενώ ο κ. Τσίπρας συγκυβερνά με τα ιδεολογικά τους τέκνα. 

Νίκος Ανδρουλάκης - Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Μέλος S&D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/