Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Χαιρετισμός Δρ. Στέφανου Δράκου στη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας

Δωδεκάνησα, 15 Μαΐου 2017

Χαιρετισμός Δρ. Στέφανου Δράκου στη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας

«Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες,
Με μεγάλη μου χαρά, νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή, αλλά και ευθύνη, βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας. Ευχαριστώ θερμά τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για την πρόσκλησή και χαίρομαι ιδιαιτέρως για την πρωτοβουλία της, σε συνεργασία με την Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ, να συγκαλέσει Νομαρχιακή Συνέλευση. 
Χαιρετίζω ιδιαιτέρως την παρουσία του τ.
Υφυπουργού Οικονομικών και τ. Γ.Γ. της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Βουλευτή Αττικής Αθανάσιου Μπούρα, διότι ένας άνθρωπος με πανεπιστημιακές περγαμηνές, εξειδικευμένες γνώσεις, πολυετή παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και στο Ελληνικό κοινοβούλιο, είναι βέβαιο πως διαθέτει τις γνώσεις, αλλά και την πείρα, να διδάξει και να κατευθύνει όλους εμάς, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη ΝΔ, αλλά κυρίως για την κοινωνία στην περιοχή μας.

Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες,
Το βασικότερο όλων, είναι να είμαστε ενωμένοι. Να έχουμε αγαστή συνεργασία και κοινή δράση. Να λειτουργούμε ως ένα ενιαίο
και αδιαίρετο σώμα.
Όλοι εμείς είμαστε η φωνή της ΝΔ, οι υπηρέτες της. Ο κάθε ένας από εμάς, αγωνιστής κατά το επιτρεπτό βαθμό και από το δικό του μετερίζι.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να εργαστούμε για μία ανοιχτή ΝΔ που θα χωρά και θα αγκαλιάζει τους πάντες, για το καλό του τόπου μας. Μία ενωμένη ΝΔ, υπό τον πρόεδρό μας και αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Πρέπει να μάθουμε να συζητάμε, αλλά κυρίως πρέπει να μάθουμε να ακούμε. Να ακούμε την κοινωνία, να την αφουγκραζόμαστε. 
Εγώ σήμερα, από εδώ, επιλέγω να στείλω αυτό το μήνυμα. Να πορευτούμε ενωμένοι, με διάθεση για προσφορά, με αλήθεια, έχοντας όραμα, σχέδιο, υλοποιήσιμες δεσμεύσεις. 
Δεν οφείλουμε απλώς να συνυπογράψουμε, αλλά και να εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας τη Συμφωνία Αλήθειας με την Κοινωνία, για το καλό της πατρίδας μας
και της Δωδεκανήσου, για το καλό των νησιωτών. 
Ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, είπε πως «η Ευρώπη αλλάζει, η Ελλάδα όμως παραμένει καθηλωμένη» και δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. 
Σε πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «Η … ανάπτυξη με τα μάτια ενός Παραμυθά (!)» επισήμανα πως οι μεταβολές που συντελούνται καθημερινά σε όλο τον κόσμο είναι τέτοιες, που το κλειστό περιβάλλον της Ελλάδας δεν θα μπορεί να ακολουθήσει. Εάν τα μόνα μέτρα που ακούμε από την κυβέρνηση, είναι η μείωση των συντάξεων και το μοναδικό αντίμετρο τα κουπόνια για τα συσσίτια, είναι βέβαιο ότι το χάσμα που θα δημιουργηθεί με τον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο θα είναι τέτοιο, που δεν θα μπορέσει ποτέ να καλυφθεί.

Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες,
Η αλλαγή μπορεί να επιτευχθεί μόνο από εμάς. Η σωτηρία
μπορεί να επιδιωχθεί μόνο από εμάς. 

Λέμε ΌΧΙ στα μεγάλα λόγια.
Λέμε ΟΧΙ στις ψεύτικες υποσχέσεις.
Λέμε ΝΑΙ στην αλήθεια.
Λέμε ΝΑΙ στην ανάπτυξη.
Λέμε ΝΑΙ στη ΝΔ.

Η ΝΔ πρέπει να κερδίσει τη μάχη για την Ελλάδα, για τη σωτηρία της χώρας, για την κοινωνία. Να κερδίσει τη μάχη για τους πολίτες, όχι για τους πολιτικούς. Δίπλα στην κοινωνία, μαζί με την κοινωνία, στο πεζοδρόμιο.
Όπως είπε ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του μητρώου πολιτικών στελεχών του κόμματός μας «Στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα, δεν περισσεύει κανείς». Πραγματικά δεν μπορεί και δεν πρέπει να περισσεύει κανείς. Οφείλουμε να προχωράμε μαζί. Προχωράμε μαζί.
Δεν θα πω περισσότερα, διότι ήρθα εδώ για να σας ακούσω και όχι να με ακούσετε. Άλλωστε με ακούτε σχεδόν καθημερινά. 
Σας ευχαριστώ και δηλώνω στρατιώτης της παράταξής μας για τη χώρα και τα Δωδεκάνησα, διότι η ΝΔ υπηρέτησε, υπηρετεί και θα υπηρετεί πάντοτε πάνω απ’ όλα την Ελλάδα, με λάθη, παραλείψεις και αστοχίες – κανείς άλλωστε δεν είναι αλάθητος -, αλλά για την Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ».
Δρ. Στέφανος Δράκος
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου
Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589 - 6943073256
Email: stefanos.drakos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/