Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Η κυβέρνηση συνεχίζει να επιδοτεί την αισχροκέρδεια με χρήματα που δεν διαθέτει και απλά τα δανείζεται.

Η κυβέρνηση αντί να καταργήσει το χρηματιστήριο ενέργειας που νομοθέτησε η κυβέρνηση Τσίπρα συνεχίζει να επιδοτεί την αισχροκέρδεια με χρήματα που δεν διαθέτει και απλά τα δανείζεται.
Η Γερμανία σ’ αυτή την ενεργειακή κρίση το 80% της ενέργειας το έθεσε εκτός χρηματιστηρίου ενέργειας κάτι που δεν πράττει η δική μας για να μην στερήσει τα υπερκέρδη των τεσσάρων φίλων της ολιγαρχών.
Και πως δημιουργείται αυτή η αισχροκέρδεια απλά χρεώνουν όλες τις κιλοβατώρες λες και παράγονται από φυσικό αέριο παραδείγματος χάρη το ποσοστό παραγωγής από υδροηλεκτρικούς σταθμούς χρεώνεται λες και παράγεται από φυσικό αέριο.
Γνωρίζοντας απλά ο πρωθυπουργός ότι δεν θα ξανά είναι στην εξουσία παρατείνει την θέση του στο μέγαρο Μαξίμου για να κάνει πλουσιότερους τους τέσσερις γνωστούς ολιγάρχες Μυτιληναίο Περιστέρι Βαρδινογιάννη και Λάτση.
Με την κίνηση αυτή ο πρωθυπουργός βαθαίνει το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος και επιταχύνει την έλευση του πέμπτου μνημονίου.
Καμιά δήθεν προοδευτική συμμαχία δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα από τη στιγμή που ο πρώην υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταργηθεί το χρηματιστήριο ενέργειας γιατί είναι μνημονιακή δέσμευση.
Απαιτείται ρήξη με την ολιγαρχία νομοθετώντας στις εφτά σημεία τομής του μέρα 25 ώστε να αποδράσουμε από την χρεωδουλοπαροικία.

Υγ Προοδευτική συμμαχία θεωρεί ο ΣΥΡΙζΑ και την στήριξη που παρέχει στον νυν δήμαρχο Ρόδου κύριο Καμπουράκη απλά γιατί κάποιοι απολαμβάνουν κάποιες θέσεις στον Δήμο Ρόδου.

Αθανάσιος Μπαράκας
Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/