Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Καταγγελία για τραμπουκισμούς στο Πανεπιστήμιο στη Ρόδο

Ανακοίνωση Καταγγελία 

Η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, καταγγέλλει την κλιμακούμενη επίθεση που έχουν εξαπολύσει από κοινού δυνάμεις της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και των «ΕΑΑΚ»,ενάντια στο εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο τουΣυλλόγου των Φοιτητών του τμήματος νηπιαγωγών Ρόδου. 
Στις πρόσφατες εκλογές των φοιτητών,οι δυνάμεις αυτές επέλεξαν να απέχουναπό το συγκεκριμένο Σύλλογο.Τίποτα δεν τους εμπόδισε, εκτός από την ανυποληψία τους στους φοιτητές. 
Από την ημέρα όμως των εκλογών, φαίνεται ότι τις δυνάμεις αυτές που κατά τα άλλα υποτίθεται πως είναι πολιτικοί αντίπαλοι, τις ενώνει ο κοινός στόχος να μην εδραιωθείέστω και ένας μαχητικός Σύλλογος φοιτητών. Για το λόγο αυτόέχουν επιδοθεί σε ένα όργιο τρομοκρατίας και συκοφαντίαςενάντια στην εφορευτική επιτροπή, σε μέλη της ΚΝΕ και σε όσους υπερασπίστηκαν την εκλογική διαδικασία και το Σύλλογο. Επίθεση που ξεκινά από ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα, χυδαίο υβρεολόγιο καθημερινά μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου και φτάνει μέχρι προπηλακισμούς και τραμπουκισμούς. 
Σήμερα Τετάρτη 23 Μάη,περίπου 30 άτομα των εν λόγω δυνάμεων,οι οποίες μάλιστα βάφτισαν τον εαυτό τους «Γενική Συνέλευση όλων των τμημάτων του Πανεπιστημίου»,στημένοι στην είσοδο σαν πορτιέρηδες σε νυχτερινό κέντρο, απαγόρευαν στο εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των νηπιαγωγών και άλλους φοιτητές να αποχωρήσουν, αν πρώτα δεν τους παρέδιδαν τα βιβλία του Συλλόγου τους! 
Δε δίστασαν να ασκήσουν βία. Από τις ενέργειες αυτές τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι η Πρόεδρος του Συλλόγου των Νηπιαγωγών και μέλος του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ. 
Προειδοποιούμετον εν λόγω συρφετό που η συμπεριφορά του περισσότερο θυμίζει συμμορία παρά εκπροσώπους φοιτητών, να συμμαζευτεί,γιατί έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Να μη διανοηθούν να ξανασηκώσουν τα χέρια τους σε μέλος της ΚΝΕ.Γελιούνται αν νομίζουν ότι με τρομοκρατία και χειροδικίες θα πετύχουντο βρώμικο στόχο τους. 
Όλα αυτά φαίνεται πως γίνονταιμε την κάλυψη αν όχι με την καθοδήγηση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει ενημερωθεί επανειλημμένα. 
Καλούμε τους φοιτητές να τους βάλουν στο περιθώριο και να κάνουν δική τους υπόθεση την υπεράσπιση των Συλλόγων τους από τον εκφυλισμό. 

Ρόδος, 23 Μάη 2018. 
ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/