Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τη καθαριότητα στο νησί

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

Δελτίο τύπου

Για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τη καθαριότητα στο νησί

Την εποπτεία οργανώσεων και εθελοντών έχει αναλάβει ο Δήμαρχος Ρόδου, προκειμένου να καθαρίσει το νησί, αντί να διεκδικήσει τη στελέχωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας με μόνιμο προσωπικό.

Η υποβάθμιση της υπηρεσίας καθαριότητας έχει και αυτή εποπτεία και σχεδιασμό. Οι σωροί των σκουπιδιών στη πόλη, οι άπλυτοι κάδοι, η εγκατάλειψη των οχημάτων, με εργαζόμενους χωρίς μέσα προστασίας εδώ και χρόνια, είναι μέσα στην τακτική που ακολούθησαν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές για να οδηγήσουν την υπηρεσία στην ιδιωτικοποίηση.

Έχει τεράστιες ευθύνες η Δημοτική Αρχή για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο νησί σε σχέση με την καθαριότητα, γιατί υλοποιεί πλήρως την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ με κύριο στόχο την μείωση του «κόστους», δημιουργώντας αυτές τις ελλείψεις και τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στο προσωπικό.

Είναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη πρόσληψης προσωπικού, με μόνιμη και σταθερή εργασία. Να εξασφαλίσει ο Δήμος σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομή με δημόσιους πόρους. Να μειωθούν τα ανταποδοτικά τέλη που προστίθενται στα μέτρα της κυβέρνησης, που έχουν γονατίσει όλο το λαό. 

Εδώ και τώρα χρειάζεται ν’ απαιτήσει ο Ροδιακός λαός μια πολιτική που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, να προστατεύει την υγεία του και το περιβάλλον.

Ρόδος 7/06/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/