Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για απαράδεκτη συμπεριφορά εκπαιδευτή του ΕΚΔΔΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α. ΡΟΔΟΥΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για απαράδεκτη συμπεριφορά εκπαιδευτή του ΕΚΔΔΑ
Την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε σεμινάριο που οργάνωσε το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Ε.Κ.Δ.Δ.Α (Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης) με τίτλο : «Ποιοτικές Υπηρεσίες του Δημοσίου Τομέα προς τον Πολίτη» στο οποίο συμμετείχαν εργαζόμενοι του Δήμου μας.
Κι ενώ ο σκοπός του σεμιναρίου ήταν να βελτιώσει την επικοινωνία μεταξύ υπαλλήλων και πολιτών ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και εξυπηρετικοί κατά τη διεκπεραίωση των καθηκόντων μας, αντιμετωπίσαμε από τον τελευταίο εισηγητή ονόματι Λουκίδη Δημήτριο, μια απερίγραπτη συμπεριφορά. Επιτιθέμενος προς όλους τους εργαζόμενους, τσουβαλιάζοντάς τους όλους συλλήβδην, αποκάλεσε το Δημόσιο “απαράδεκτο”, “αναποτελεσματικό”, “διεφθαρμένο και αδιάφορο” για τις ανάγκες του “πελάτη” όπως διέτεινε ότι είναι ο πολίτης.
Συνέχισε τις αισχρές συκοφαντίες ισχυριζόμενος ότι τα ελλείμματα της Ελλάδας οφείλονται στους μισθούς των εργαζομένων, στις διπλές και τριπλές συντάξεις που κάποια συνδικάτα είχαν πετύχει, στη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, στις στρατιές των υπαλλήλων που διορίζονταν κλπ. Μία λίβελος ενάντια σε κάθε κατάκτηση και σε κάθε δικαίωμα των εργαζομένων στο Δημόσιο. Και αφού «στόλισε» όσο καλύτερα μπορούσε τους εργαζόμενους, τελειώνοντας την εισήγησή του εξαπέλυσε κι έναν χυδαίο αντικομμουνισμό. Όμως, η εμπειρία έχει δείξει ότι το χτύπημα κάθε δημοκρατικού δικαιώματος των εργαζομένων, συνοδεύεται πάντα από αντικομμουνισμό, ισχυροποίηση των κατασταλτικών μηχανισμών, εθνικισμό, ρατσισμό και είναι η "μήτρα" για την άνοδο του φασισμού.
Εάν ο ρόλος των σεμιναρίων είναι να χάσουν οι υπάλληλοι την αξιοπρέπειά τους, να δέχονται ψέματα και άδικες κατηγορίες αδιαμαρτύρητα από τους εκπαιδευτές του ΕΚΔΔΑ ώστε να σκύβουν συνεχώς το κεφάλι και να μη διεκδικούν αυτά που δικαιούνται, τότε ας μας λείπουν.

    Ρόδος 17/06/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/