Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Καταδικάζουμε την άδικη και τρομοκρατική δίωξη σε βάρος στρατευμένου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥ

Καταδικάζουμε την άδικη και τρομοκρατική δίωξη σε βάρος στρατευμένου που υπηρετεί τη θητεία του στο 6ο ΕΤΕΘ Ρόδου, που στόχο έχει το καθόλα νόμιμο δικαίωμα κάθε στρατευμένου να εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του.
Ο φαντάρος που υπηρετεί τη θητεία του στο νησί μας, τον Ιούλη του 2022 όπως είχε κάθε δικαίωμα εξέφρασε τα φιλειρηνικά του αισθήματα αλλά και την αντίθεσή του με την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Αυτό το «έγκλημα» του πλήρωσε ήδη άδικα με ποινή φυλάκισης. Τώρα σαν να μην έφτανε αυτό κατόπιν παραγγελίας του Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών των διώκουν κιολάς. Ολά αυτά γιατί απλά κράτησε παλικαρίσια στάση και εξέφρασε όπως είχε κάθε δικαίωμα να κάνει την γνώμη του, για ένα ζήτημα που μάλιστα επηρεάζει άμεσα την ζωή των νέων στρατευμένων αλλά και συνολικά του λαού μας.
Οι στρατιώτες είναι τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, που έρχονται να εκπληρώσουν την θητεία τους και στο νησί μας και έρχονται αντιμέτωποι με δεκάδες δυσκολίες στο κομμάτι τις διαβίωσης. Ταυτόχρονα είναι εκείνοι που αύριο θα υπερασπιστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα του λαού μας ενώ για όλα αυτά αμοίβονται με το υπέρογκο ποσό των 0,28 λεπτών την ημέρα. Έχουν λοιπόν αυτά τα παιδιά κάθε δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα χωρίς κανέναν δισταγμό χωρίς κανένα φόβο την γνώμη τους.
Άλλωστε είναι τα ίδια παιδιά, που αύριο θα δίνουμε μαζί τους μάχες μέσα στους χώρους δουλειάς. Θα αγωνιστούμε πλαι πλαι για να έχουμε συνθήκες ασφάλειας μέσα στους χώρους που δουλεύουμε για να αυξηση του μισθού στο ύψος των αναγκών μας, για να μην κρυώσει κανείς και να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Είναι οι αυριανοί συνάδελφοι μας.
Καταδικάζουμε την απαράδεκτη προσπάθεια της διοίκησης του 6ου ΕΤΕΘ όπως και της κυβέρνησης να φιμώσει τις φωνές των παιδιών μας. Ξεκαθαρίζουμε ότι θα μας βρούνε μπροστά τους, οι στρατιώτες είναι παιδιά του λαού και κατά τη διάρκεια της θητείας τους έχουν δικαιώματα, που ορίζονται από το σύνταγμα αλλά και από διεθνείς συνθήκες! Γι’ αυτό το εργατικό κίνημα θα είναι δίπλα τους στον αγώνα που όλος ο Λαός μας πρέπει να δώσει για να μην χύσει κανένας το αίμα του για ξένα συμφέροντα.
Η προσπάθεια τρομοκράτησης και φίμωσής τους δεν θα περάσει!
Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά έχουν δικαιώματα πολιτικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/