Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Βάιος Καλοπήτας: Το ΚΙΝ.ΑΛ – ΠΑΣΟΚ δίνει λύσεις στα προβλήματα της νέας γενιάς

Επισκέψεις στον ΕΦΚΑ Ρόδου, το Νοσοκομείο, τα ΕΛ.ΤΑ και την ΔΕΥΑΡ πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ Βάιος Καλοπήτας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, εργαζόμενους και διοικητικό προσωπικό, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
Στον ΕΦΚΑ και στο Νοσοκομείο της Ρόδου ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, έγινε δέκτης παραπόνων από συναλλασσόμενους και ασθενείς για την κατάσταση που επικρατεί, κυρίως εξαιτίας της υποστελέχωσης, ενώ συνεχάρη τους εργαζόμενους και το διοικητικό προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλλουν προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες. Όπως είπε ο κ. Βάιος Καλοπήτας, οι προτάσεις του ΚΙΝ.ΑΛ. για την ανασυγκρότηση του τομέα της Υγείας και της Ασφάλισης των πολιτών, δίνουν λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα που παραμένουν άλυτα και έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών. 
Κατά την επίσκεψή του στα ΕΛ.ΤΑ ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ, άκουσε τα αιτήματα των εργαζομένων και τους διαβεβαίωσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα δώσει έμφαση στο δημόσιο χαρακτήρα των ΕΛΤΑ, ανακόπτοντας τα όποια σχέδια για ιδιωτικοποίηση. «Πιστεύουμε στον ρόλο των Ελληνικών Ταχυδρομείων, εκτιμούμε τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρετε στους πολίτες σε κάθε γωνιά της Δωδεκανήσου. Είμαστε ενάντια τους σχεδιασμούς για την ιδιωτικοποίησή τους και απέναντι σε όσους υπονομεύουν την υπόστασή των ΕΛ.ΤΑ.» δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας. 
Κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΥΑΡ, επισήμανε την ανάγκη για ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων όχι μόνο στη Ρόδο αλλά σε όλα τα Δωδεκάνησα, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. 
Το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ περιόδευσε στον Αρχάγγελο, στο Φαληράκι και στις Καλυθιές όπου είχε επαφές με πολίτες, εργαζόμενους και επιχειρηματίες 
«Η πολιτική σταθερότητα της χώρας περνάει μέσα από την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής. Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα κόμμα που απευθύνεται στους νέους. Βελτίωσε στο παρελθόν τη ζωή των γονέων μας και μπορεί να το κάνει και για τη δική μας γενιά, όπως και για τις επόμενες και η απόδειξη είναι οι προτάσεις για τα προβλήματα και τα “θέλω”της νεολαίας, της αδικημένης γενιάς, της γενιάς της κρίσης, τις οποίες που διατύπωσε η πρόεδρός μας Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στο Θησείο», δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας, ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του. 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/